Våra tjänster

Uthyrningschef

Klövern är ett börsnoterat fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder attraktiva kommersiella lokaler och utvecklar bostäder i tillväxtregioner. Bolagets vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag och boende. Det kräver ett aktivt byggande av stadsdelar, områden och olika näringslivskluster.

Vi söker en uthyrningschef med ansvar för Stockholm till Klövern

Klövern är i en stark expansionsfas och har flera stora projekt i olika skeden. Vi behöver nu dela uthyrningsgruppen och söker en driven chef med ansvar för vårt befintliga fastighetsbestånd i Stockholm. Vi söker dig som är affärs- och kunddriven och som antingen är chef idag eller som vill bli chef. Du kan Stockholmsmarknaden, tycker om att förhandla och att samverka för att skapa bra affärer och du trivs i en utvecklingsorienterad miljö där det händer mycket. Är du den vi söker?

Tjänsten

Som Uthyrningschef ansvarar du för att utveckla medarbetare och att säkerställa låga vakansgrader. Tjänsten är en utökning av den regionala ledningsgruppen och ditt team kommer att bestå av tre medarbetare som arbetar med uthyrning av i huvudsak kontorsfastigheter i vårt befintliga bestånd i Stockholm. Projektuthyrning kommer det andra teamet att ansvara för som leds av befintlig uthyrningschef. Fastighetsbeståndet omfattar ca 700 000 kvm uthyrningsbar yta.


Dina huvudsakliga ansvarsområden är:

 • Leda och planera uthyrningsgruppens verksamhet med personal-, budget- och resultatansvar, inkluderande löpande uppföljning av verksamheten
 • Ta fram och genomföra uthyrningsstrategi
 • Vara stöd till förvaltning beträffande omförhandlingar
 • Omvärldsbevakning av marknad, koncept och kundbehov
 • Förhandlingar samt skriva och sluta avtal
 • Leda uthyrningsverksamheten, aktivt arbeta med vakanslistor och de prioriterade vakanserna
 • Delta i marknadsföring- och kundarrangemang
 • Aktivt strategiskt säljarbete gentemot kommun och andra myndigheter
 • Genomföra medarbetarsamtal och lönesamtal
 • Aktivt samverka med regional ledningsgrupp och centrala funktioner
 • Motivera och leda medarbetarna mot uppställda mål, värdegrund och uppförandekod genom att informera, delegera, utveckla och ge feedback på prestation
 • Genomföra årlig verksamhetsplanering
 • Skapa strategi för Tenrep

Tjänsten är placerad vid vårt kontor i Kista.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en utvecklande roll i ett av Sveriges största fastighetsbolag. Delningen och utökningen av gruppen kommer att innebära mer fokus på befintligt bestånd och du kommer att få chans att forma din grupp, fortsätta bygga säljkultur och utveckla ditt ledarskap. Klövern förvaltar, utvecklar och bygger nytt och det händer mycket inom regionen. Vi har ett starkt varumärke med stort kundfokus, god anda och du ges stora möjligheter att påverka inte bara din egen vardag utan även verksamheten i stort. Företagskulturen präglas av öppenhet och nyfikenhet där vi ger våra medarbetare stort förtroende och eget ansvar.

Din bakgrund och person

Du har eftergymnasial utbildning och erfarenhet från uthyrning och avtalsskrivning av kommersiella lokaler i Stockholm. Du är en duktig förhandlare och har ett starkt intresse för fastigheter och för ledarskap. Som person är du drivande i affärer, har lätt för att samarbeta och är trygg som person. Vi värdesätter en coachande ledarstil och ett prestigelöst förhållningssätt.
Du blir vårt ansikte utåt och bygger långsiktiga relationer med våra kunder.

Din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 18 januari 2019. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

I denna rekrytering samarbetar vi med Proper People och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Mattsson på telefon 070-377 17 21 eller rekryteringskonsult Therese Malk på telefon 072-389 99 76. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm