Våra tjänster

Uthyrare

Victoria Park AB är en av Sveriges största och mest betydande privata bostadsaktörer som utvecklar attraktiva bostadsområden i landets tillväxtstäder. Med ett långsiktigt förvaltningsarbete och socialt ansvarstagande skapar vi värden för kunder, medarbetare, aktieägare och samhället. Idag äger och förvaltar vi över 16 000 lägenheter i 13 städer. Och vi växer.

Victoria Parks fastighetsbestånd i Kristianstad omfattas av ca 580 lägenheter centralt i flera stadsdelar. Vår gemensamma arbetsplats ligger på Björkvägen 1b. Där samlas vi dagligen och går igenom dagens olika uppgifter. Vi som jobbar här har olika roller; fastighetstekniker, förvaltare, uthyrare och områdeschef. Vi är ett litet team om fem personer som tillsammans jobbar för att utveckla bostadsområdet på flera nivåer.

Vi söker nu, när en av våra medarbetare går vidare till andra utmaningar, en Uthyrare till vårt team och kontor. Vi söker dig som tillsammans med oss vill jobba för att utveckla bostadsområdet på flera nivåer.

Huvudsakliga ansvarsområden

Som Uthyrare är det ditt ansvar att uthyrningsprocessen fungerar effektivt.

  • Ansvara för uthyrningsprocessen av lediga bostäder – alltifrån införsäljning, objektannonsering till kontraktskrivning
  • Ansvarar för merförsäljning
  • Boka olika möten och lägenhetsbesiktningar
  • Ansvara för in och utlämning av samtliga nycklar/passagebrickor samt upprätthålla nyckelregister.
  • Bistå förvaltare och områdeschef med administrativa uppgifter.
  • Kontakt med befintliga hyresgäster och leverantörer
  • Förvaltningsadministration
  • Ta emot och hantera synpunkter från hyresgäster
  • Tillsammans med övriga i teamet bidra till att utveckla bostadsområdet på flera nivåer
  • Representera Victoria Park lokalt och Victoria Park-modellen där vårt arbete med rullande ROT och social hållbarhet är en viktig komponent i arbetet.

Du drivs av att skapa resultat, ta ansvar och har god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Strukturerad och ordningsam är också viktiga egenskaper eftersom det handlar om att få juridiska dokument på plats och hålla ordning på olika objekt i system och nyckelhantering.

Din bakgrund Viktigt är att du har erfarenhet av att aktivt arbeta med att hitta och bearbeta kunder för att nå resultat. Du får gärna ha en bakgrund där du arbetat med uthyrning eller försäljning av bostäder och lokaler. Din utbildningsbakgrund kan vara fastighetsmäklarutbildning alternativt minst gymnasieutbildning i kombination med yrkeserfarenhet inom fastighetsmarknaden. Du har grundläggande kunskaper i hyresjuridik och har troligtvis tidigare arbete med någon form av avtalshantering. Du behärskar givetvis Officepaketet, och är van vid olika system. Du har körkort och tillgång till egen bil.

Vi erbjuder dig ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget. Vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, vi utvecklas dagligen som individer och som bolag.

Ansökan Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) redan idag via vår karriärsida. Urval och intervjuer sker löpande under processen. Har du frågor kring tjänsten kontaktar du Områdeschef Tannia Rosander Fazliu på 010-2093905.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm