Våra tjänster

Uthyrare

Vi går som tåget. Ska du med?

Vi har många spännande pågående och kommande projekt på gång och därför söker vi nu ytterligare en Uthyrare med fokus på kommande projekt.

Arbetsuppgifter

Som Uthyrare arbetar du med att utforma och marknadsföra våra stadsdelar, fastigheter och kommande projekt. Du identifierar, utvärderar och bearbetar marknaden med uthyrningsprojekt. Detta gör du genom att skapa en förståelse för kundernas affär och hitta eller skapa den bästa lösningen för deras verksamhet. Du är lyhörd för vad såväl kund och marknaden efterfrågar och du håller dig uppdaterad om vad som händer i branschen, genom att identifiera och följa upp affärsmöjligheter via ett aktivt nätverkande. Stor vikt kommer att läggas på nätverkande och på ett proaktivt sätt bearbeta kunder och marknaden. Extra fokus kommer att ligga på våra kommande projekt vilket utöver en nära kontakt med marknaden även innebär ett tätt samarbete med interna funktioner inom stadsutveckling, projekt, marknad och förvaltning. Vidare kommer du även att:

  • Arbeta löpande med våra befintliga vakanser i vårt förvaltningsbestånd
  • Tillsammans med kollegor inom uthyrningen driva kundbearbetning för stora och små kunder
  • Hålla i visningar av lokaler
  • genomföra hyresförhandlingar och skriva hyresavtal
  • Initiera och delta i hyresgästanpassningar
  • Tillsammans med marknadsavdelning ta fram marknadsplan för marknadsföring av kommande projekt uthyrning av lokaler

Du kommer att arbeta på vår affärsutvecklingsavdelning och rapporterar till Uthyrningschef.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning och flerårig erfarenhet från fastighetsbranschen. Du har tidigare erfarenhet av B2B-försäljning, behovsanalys och är en van förhandlare. Goda kunskaper inom avtalsjuridik och avtalsrätt är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva större projekt och kundgrupper.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en hög affärsmässighet och sätter kunden och affären i fokus. Som person är du utåtriktad, relationsskapande, drivande och kommunicerar på ett förtroendeingivande och övertygande sätt. Du är lyhörd, smidig och har en lösningsorienterad inställning till ditt arbete.

Din ansökan

Låter det här som en tjänst för dig? Ansök redan idag, dock senast den 28 februari 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta Joakim Hänel 08-555 148 33 eller Hanna Westergren 08-555 148 11 på HR-avdelningen.

Välkommen ombord!


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm