Våra tjänster

Transaktionsansvarig

Corem Property Group AB (publ) söker en driven person som Transaktionsansvarig för fastighetstransaktioner. Efter en större försäljning under året som har renodlat fastighetsbeståndet har Corem en stark balansräkning och för avsikt att ha en hög transaktionstakt framåt.

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i logistikområden i Sverige samt Danmark. Fastigheterna finns samlade i attraktiva lägen för citylogistik runt Stockholm, Jönköping, Göteborg, Malmö och Köpenhamn.

Corem arbetar aktivt med tillväxt och förädling av sitt fastighetsbestånd, genom såväl transaktioner som fastighetsutvecklingsprojekt.

Corems övergripande mål är att vara det ledande fastighetsbolaget inom sitt segment i kombination med att ge bolagets aktieägare en långsiktigt hög och stabil avkastning på eget kapital. Corem Property Group ABs (publ) aktier är noterade på Nasdaq Stockholm, Mid Cap. Läs mer på www.corem.se

Corem söker nu en Transaktionsansvarig med placering på huvudkontoret i centrala Stockholm. I denna roll rapporterar du till, VD men du kommer att ha mycket samarbete med övrig relevant personal i respektive transaktion. Tjänsten innebär resor.

Arbetsområden

  • Ansvara för och driva ett aktivt transaktionsarbete
  • Ansvara för att genomföra strukturerade DD processer
  • Ansvara för fastighets-, bolags- och marknadsanalyser
  • Bistå vid fastighetsvärderingar
  • Ansvara för kontakter med mäklare, rådgivare, myndigheter mm

Profil

För att trivas i rollen är du affärsmässig, ansvarstagande och uppskattar att arbeta i ett entreprenöriellt bolag med högt tempo och höga ambitioner. Du är självgående och har lätt att samarbeta med övriga kollegor. Du är driven och social med ett etablerat kontaktnät inom transaktionsområdet, samtidigt som du besitter förmågan att utveckla och bygga nya relationer såväl externt som internt.

Kvalifikationer

  • Minst 5 års erfarenhet av liknande arbete
  • Besitta en mycket god kommunikativ förmåga och kan uttrycka sig väl i tal och skrift.
  • Relevant akademisk examen, Lantmätare, Civilingenjör eller Civilekonom

Välkommen med din ansökan till hr@corem.se  Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Läs mer om oss på www.corem.se Följ oss gärna på LinkedIn.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm