Våra tjänster

Teknisk förvaltare

Om tjänsten

Trönnberg & Co Förvaltnings AB söker en teknisk förvaltare med ansvar för ett bestånd av hyresfastigheter och bostadsrättsföreningar, oftast innehållande kommersiella hyresdelar. Vi förvaltar c:a 90 fastigheter med c:a 2 400 lägenheter och 600 lokaler.

Tjänsten omfattar resultatansvar för ett antal fastigheter, där respektive uppdrag drivs gemensamt med en ekonom. Redovisning sker direkt till respektive uppdragsgivare.
Löpande kontakter med hyresgäster och boende, entreprenörer och underkonsulter är en stor del av arbetet.
Du har ansvar för att tillse att fastigheterna uppfyller ägares och myndigheters krav.
Utöver ansvar för löpande och planerat underhåll av fastigheterna strävar vi hela tiden efter att söka möjlighet till utveckling/förädling av respektive fastighet.

Din profil

  • Du har en teknisk förvaltarutbildning och flera års erfarenhet i rollen.
  • Du är van att arbeta både självständigt och i projektgrupp, och uttrycker dig väl i både tal och skrift
  • Du har god kännedom om byggnader och fastigheters tekniska installationer
  • Du har god social kompetens vilket är viktigt då du kommer ha mycket kontakt med både kunder och hyresgäster
  • Körkort är ett krav

Om verksamheten

Trönnberg & Co förvaltar och förädlar fastigheter med personlig och flexibel service. Vår vision är att tillsammans utveckla en förvaltning som tar speciell hänsyn till en fastighets karaktär likväl som fastighetsägarens och dess kunders krav och förväntningar. Förvaltning med värme som andas välkomnande, som innefattar stolthet, trygghet och närhet för alla.

Vi sitter centralt, nära Tekniska Högskolan med goda kommunikationer runt hörnet. Våra lokaler som du utgår ifrån är trivsamma med ett trevligt gäng arbetskamrater. Du kommer att var en av fem förvaltare som rapporterar till fastighetschefen. Totalt är vi 20 personer på företaget.
För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget då vi lägger stor vikt vid att vår personal håller sig uppdaterad på relevant kunskap.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Impact Sverige, rekryteringskonsult Ulla Mogard. Om du har frågor om tjänsten ring gärna Ulla på telefon 070-55 737 55. Vi ser fram emot din ansökan snarast då vi hoppas på en snabb tillsättning.

Varmt välkommen med din ansökan.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm