Våra tjänster

Teknisk förvaltare

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 35 000 anställda i över 700 kontor spridda på mer än 60 länder runt om i världen. Savills i Sverige tillhandahåller bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys och due diligence, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, projektledning och drift. Läs mer på savills.se.

Teknisk förvaltare

Vi behöver förstärka vårt redan starka förvaltningsteam med ännu fler drivna och skickliga kollegor. Just nu söker vi en teknisk förvaltare till ett kunduppdrag med främst handelsfastigheter men även kontor.

Arbetsuppgifter och tjänsten

I rollen som teknisk förvaltare ansvarar du för fastighetens underhåll, drift och skötsel samt mindre projekt.

Du kommer att ha det tekniska huvudansvaret för ett antal fastigheter och ha leverans- och rapporteringsansvar mot kund.

Till stöd finns hyresadministratör, kommersiell förvaltare, centrumchef, marknadskoordinator, ekonomer, tekniska projektledare och driftpersonal.

I tjänsten har du löpande kontakt med såväl kund, hyresgäster och leverantörer.

Personliga egenskaper och erfarenhet

Vi söker en driven person med erfarenhet av teknisk fastighetsförvaltning, gärna med bakgrund från konsultsidan. Du drivs av att skapa kundnytta och långsiktiga relationer.

En god struktur och kommunikationsförmåga är viktiga grundförutsättningar för att lyckas i uppdraget, liksom god samarbetsförmåga och att du trivs i en konsultmiljö.

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning, förvaltarutbildning eller motsvarande samt minst ett par års erfarenhet som fastighetsförvaltare.

Savills erbjuder

Savills är en organisation som präglas av entreprenörsanda. Det är en platt organisation där det är högt i tak och nära till beslut. Det är en kultur som inbjuder till egna förslag och där du som anställd förväntas ta ett eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

Arbetet är stimulerande och det finns stora möjligheter till personlig och professionell utveckling. Savills erbjuder en möjlighet att arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor med specialkompetens inom olika områden, som har gemensamt att vi drivs av passion för fastigheter.

Tjänsten är placerad i Barkarby på Stockholm Quality Outlets centrumledningskontor.

Resor i tjänsten förekommer.

Låter det intressant? Skicka din ansökan till karriar@savills.se och märk din ansökan ”Teknisk förvaltare”. Intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Vilhelm Isberg, vilhem.isberg@savills.se


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm