Våra tjänster

Teknikförvaltare

Gör skillnad. Varje dag.

I Regionfastigheters uppdrag ingår att ansvara för den tekniska fastighetsförvaltningen av Region Skånes fastighetsbestånd med en sammanlagd yta på cirka 1,1 miljon m2. I den tekniska fastighetsförvaltningens uppdrag ingår det att bibehålla eller förbättra fastigheternas värde och funktion samt tillhandahålla ändamålsenliga lokaler för våra hyresgäster. Vi har ett region- och förvaltningsövergripande perspektiv och samverkar både med andra förvaltningar inom Region Skåne och externa aktörer.

Regionfastigheter är en förvaltning inom Region Skåne med uppdrag att ansvara för ägandet och utvecklingen av Region Skånes ägda och förhyrda fastigheter. Förvaltningen säkerställer att investeringar i Region Skånes vårdbyggnader görs så resurseffektivt och hållbart som möjligt. Regionfastigheter ansvarar för den samlade planerings- och byggprocessen från behovsanalys till idrifttagande. Arbetet med behovsanalys och planering sker i nära samverkan med berörd verksamhet där Regionfastigheter har en samordnande och stödjande roll.

Region Skåne genomför just nu de största satsningarna någonsin på sjukhusområdena i Helsingborg, Malmö, Lund och Ängelholm. Målet är bättre vård och arbetsmiljö med sjukhus som är väl rustade för att möta framtidens krav. Läs mer om satsningen på http://www.skane.se/framtidenssjukvard

 
Arbetsuppgifter

Just nu investeras det fler miljarder kronor i uppbyggnaden av Helsingborgs nya sjukhusområde. Vill du vara med och göra skillnad i denna uppbyggnad och samtidigt arbeta med tekniktäta och komplexa sjukhusfastigheter? Då är detta rätt tjänst för dig!

Som teknikförvaltare för Helsingborgs sjukhusområde har du det tekniska förvaltningsansvaret för cirka 180 000 m2 intressanta sjukhusbyggnader med tillhörande infrastruktur som innehåller mycket kvalificerad teknik.

I rollen som teknikförvaltare består dina arbetsuppgifter av:

  • Budget, uppföljning och prognosarbete
  • Leda, planera och följa upp underhållsplaner
  • Leda, planera och följa upp fastighetsägarinvesteringar och energiinvesteringar
  • Leda driftmöten och se till att fastighetsdriften drivs enligt driftavtal
  • Leda, planera och följa upp energiarbetet
  • Ansvara för myndighetskrav som åligger fastighetsägaren
  • Medverka i projekt vid behov och säkerställer kravställning av tekniska installationer i förvaltningsskedet gällande energi, robusthet (driftsäkerhet) och systemuppbyggnad.
  • Medverka i kundmöten

Som teknisk förvaltare hos oss har du cirka 15 ingenjörskollegor med motsvarande ansvar för andra sjukhusbyggnader inom Region Skåne och du rapporterar direkt till chefen för teknisk förvaltning. Du kommer att ha din arbetsplats i Bergendalska villan på Helsingborgs sjukhusområde.

 
Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsutbildning med teknisk inriktning alternativt likvärdig erfarenhet genom fortbildning och erfarenhet som arbetsgivaren finner relevant. Det är en fördel för tjänsten att du tidigare har arbetat inom fastighets-, bygg- eller industribranschen. Vidare är meriterande om du har god kunskap och flera års erfarenhet av arbete inom fastighetsdrift, energieffektivisering samt bygg och installationsteknik.

Därtill har du goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift och är en van datoranvändare med goda kunskaper i Microsoft Office programmen Outlook, Word, Powerpoint och MS projekt. Då resor i tjänsten förekommer krävs ett giltigt B-körkort.

Detta är en tjänst för dig som är trygg i dig själv och din yrkesutövning samt är stabil och har självinsikt. Vidare är du självgående och strukturerad, vilket innebär att du planerar arbetet i förväg, organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller deadlines. I rollen krävs att du är driven och på ett effektivt sätt tar dig an ärenden samt hittar lösningar, kommer med idéer och utvecklar traditionella angreppssätt. Vi förutsätter även att du har en god förmåga att samarbeta med andra människor och upprätthåller god kontakt med hyresgäster, kommun och myndigheter. Vi är måna om att hitta rätt person till denna tjänst och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi förväntar oss att du, liksom oss, känner dig bekväm i att utöva och följa våra värderingar Välkomnande, Drivande, Omtanke & Respekt.

Välkommen med din ansökan redan idag!

 
Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm