Våra tjänster

Stident

Välkommen till vårt smörgåsbord för studenter!

Faktum är att kopplingen till studenter har funnits från första början. När Johan Zetterstedt, som läst fastighetsekonomi på KTH, startade tidningen Fastighetsnytt 1994 var det för att han tyckte att någon måste lyfta fram alla intressanta examensarbeten som skrivs på det fastighetsekonomiska området. Alldeles för många hamnade i en byrålåda. På den vägen är det och idag har Fastighetsnytt Förlags AB 21 anställda och flera olika affärsområden, varav Fastighetsjobb är ett.

På den här sidan hittar du som är student alltifrån aktuella sommarjobb, praktik- och traineetjänster till gratis prenumeration på tidningen Fastighetsnytt, länk till den årliga undersökningen Rekryteringsbarometern och mycket mer.

 


Sommarjobb, trainee- och praktiktjänster

Det är hög tid att söka sommarjobb! Klicka på länken ovan för aktuella sommarjobb, trainee- och praktikjobb. s
det är högt

 


Stora Property PrisetExamensarbete

Studerar du en fastighetsrelaterad utbildning på högskolenivå? Har du avslutat, eller håller du på att avsluta, ditt examensarbete? Har du kommit fram till några spännande slutsatser? Tveka då inte att ta kontakt med oss! Det kan vara ett examensarbete som kan vara intressant för oss att publicera.

 


brevPrenumerera på Fastighetsnytt

Om du är student kan du ta del av vårt speciella prenumerationserbjudande. Du kan kostnadsfritt anmäla dig till en prenumeration på den digitala upplagan av Fastighetsnytt och för endast 500 kronor kan du få en helårsprenumeration på papperstidningen.

 


fj_110Jobba på Business Arena

Fastighetsnytt är arrangörer av Business Arena som är Nordens största mötesplats för fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. Som student kan du anmäla ditt intresse av att jobba som värd på Business Arena.

 
Webbyrå: Brandson AB i Stockholm