Våra tjänster

framtidsforetag-stor-1

   Kontakta oss för mer informationJärfällahus

Läs vidare »

Klövern

Klövern är ett av de större börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med kommersiella lokaler och utveckling av bostadslägenheter som inriktning. Våra drygt 430 fastigheter har en total uthyrningsbar yta på nära 3 miljoner kvadratmeter och ett fastighetsvärde om drygt 40 miljarder kronor. Vi erbjuder våra hyresgäster attraktiva lokaler inte bara i Stockholm, Göteborg och Malmö utan också i en lång rad av starka regionstäder över hela landet.


Genom lokalt baserad personal på alla prioriterade orter säkerställer vi att våra över 5 000 hyresgäster, liten som stor, ska få bästa möjliga service och bemötande.


Läs vidare »

Stockholmshem

Stockholmshem är ett av landets största bostadsföretag. I våra drygt 27 000 lägenheter bor över 51 000 stockholmare – lika många som i en medelstor stad. Vi har dessutom över 3 700 lokaler. I över 80 år har vi byggt och förvaltat hem åt nya, gamla och unga stockholmare. Vårt arbete utgår från våra kunder – hyresgästerna – och syftar till att erbjuda ett välkomnande, bekvämt och tryggt boende – varje dag.


Läs vidare »

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm