Våra tjänster

Här kan du Bevaka lediga jobb!

Genom vår bevakningstjänst får du varje vecka ett e-brev med de aktuella tjänster som du har valt att bevaka. Fält markerade med * är obligatoriska.

Fastighetsnytt tillhandahåller plattformen Fastighetsjobb, bl a för förmedling av platsannonser i form av en bevakningstjänst som du kan registrera dig för. Fastighetsnytt ingår i Bonnier Business Media (”BBM”) som är en del av Bonnierkoncernen. BBM är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker med anledning av att du registrerar dig för Fastighetsjobbs bevakningstjänst. När du registrerar dig för bevakning av platsannonser kommer BBM att samla in uppgifter om ditt namn, din e-post, vilka typer av jobb och geografiska områden som du är intresserad av. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter på https://gdpr.bonniernews.se/personuppgiftspolicy/.

 Vänligen notera att BBM inte ansvarar för personuppgifter som du lämnar till företag som platsannonsen avser, oavsett om det sker via länk på vår hemsida eller genom att du klickar dig vidare vårt nyhetsbrev. För mer information om hur respektive annonsör behandlar dina personuppgifter uppmanar vi dig att ta del av aktuell personuppgiftspolicy.

Vänligen ange ditt namn.*


Vänligen ange din epostadress.*


Välj vilka kategorier du vill bevaka.*

Välj inom vilket geografiskt område du vill bevaka.*
Webbyrå: Brandson AB i Stockholm