Våra tjänster

Linköping

Välkommen till en värd full av möjligheter!

Specialfastigheter är ett av Sveriges ledande fastighetsbolag. Vi är ett statligt ägt bolag som äger, förvaltar och utvecklar unika fastigheter som kännetecknas av säkerhet i framkant. Vår affärsmässiga och framåtriktade företagskultur bygger på säkerhet, närhet, långsiktighet och samverkan.

Vår organisation bygger på tre affärsområden – Kriminalvård, Försvar och rättsväsende samt Institutionsvård och övriga specialverksamheter. Fastighetsinnehavet har en lokalyta på drygt 1,1 miljoner kvadratmeter med ett marknadsvärde som uppgår till cirka 27 miljarder kronor. Vi är cirka 150 medarbetare och huvudkontoret är delat mellan Linköping och Stockholm. Utöver det har vi kontor i Lund, Göteborg, Örebro och Sundsvall.

2018 placerade vi oss högst i Nyckeltalsinstitutets mätning Attraktiv Arbetsgivarindex. Mätningen beskriver arbetsvillkoren i en organisation genom nio nyckeltal. Specialfastigheter har placering 1 av 235 medverkande organisationer.

Semestertider närmar sig och vi söker nu efter en person som vill arbeta i en serviceinriktad roll samtidigt som du får chansen att lära dig mer om energifrågor inom fastighetsbranschen.

Om tjänsten

Tjänsten är bred och består av flera olika typer av arbetsuppgifter. Du kommer i stort att arbeta med kontorsservice som allt-i-allo och hjälpa till att hålla ordning på kontoret i Linköping men du kommer även få möjlighet att utveckla dina kunskaper rörande energifrågor. Utöver detta kommer arbetet bestå av administrativa uppgifter inom olika enheter.

I arbetet med kontorsservice ingår det att vara behjälplig med disk, fika, kaffeautomater samt konferensrum. Posthantering såsom ankomststämpling, frankering, postpaket och rekommenderade försändelser är också en del av arbetet. Du som sommarjobbare kommer även att få hjälpa till med att ta emot våra besökare, leverantörer och varutransporter i entrén.

I tjänsten ingår det även att utföra arbete på uppdrag av vår energistrateg under en del av perioden. Du kommer att med hjälp av Excell få sammanställa, granska, sortera och analysera information kopplad till vår elförbrukning. Denna uppgift kommer att anpassas efter den kunskap och erfarenhet som du har.

Om dig

Vi söker dig som har fyllt 18 år och är serviceinriktad samt ansvarsfull. Det är meriterande om du har en teknisk utbildning på gymnasie- eller högsolenivå samt ett intresse för energifrågor. Det är också viktigt att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Om du har kunskaper i Excell så ser vi det som positivt. Stor vikt läggs vid de personliga egenskaperna och tidigare erfarenhet är positivt men inte ett krav.

Vi söker efter en person som kan arbeta 4 veckor med start i juni månad.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 31 mars.

I och med att våra hyresgäster bedriver säkerhetsklassad verksamhet och med hänsyn till våra egna höga krav på säkerhet så utför vi en särskild säkerhetsbedömning genom att ta del av utdrag från Polisens belastningsregister samt kompletterar med en säkerhetsintervju.

Kontaktpersoner

Malin Lindgren

HR-generalist

010-788 62 44

malin.lindgren@specialfastigheter.se

Ansök här!


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm