Våra tjänster

Servicesnickare

Till ett av Sveriges mest kundvänliga fastighetsbolag söker vi nu en ny medarbetare

Är du en engagerad, ansvarsfull och social servicesnickare som värderar samarbete och vikänsla högt? Känner du både yrkesstolthet och arbetsglädje? Härligt, då hoppas vi att du vill komma till oss och bidra till vår vision att ”skapa rum där människor trivs, utvecklas och mår bra”!

Som servicesnickare tillhör du vår fastighetsskötselenhet som består av ett tiotal kollegor med blandade fastighetskunskaper inom fastighetsskötsel, VVS, vattenanläggningar och inte minst snickeri – du blir en av två servicesnickare i gänget. På Tornberget är vi lite extra stolta över enhetens kompetens och serviceanda som vid alla kundundersökningar hittills nått den absoluta toppen Sverige.

Jobbet innebär att du

 • Självständigt planerar och utför snickeriarbeten i våra fastigheter utifrån så kallade ”arbetsordrar” från våra hyresgäster och våra förvaltare via kundtjänst.
 • Jobbar i vår snickeriverkstad.
 • Hanterar en egen budget.
 • Har mycket kundkontakt.
 • Samarbetar med trevliga kollegor inom hela bolaget.
 • Deltar i bolagets utvecklingsarbete och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper.

Om dig

Tjänsten passar dig som är en duktig servicesnickare och en hejare på att planera ditt jobb. Din sociala förmåga är hög och du vill ha ett bra samarbete med både kollegor och hyresgäster. För oss är det viktigt att dina personliga egenskaper och dina värderingar stämmer överens med vår värdegrund.

Dina kvalifikationer

 • Du är utbildad snickare och/eller har dokumenterad erfarenhet som servicesnickare.
 • Du kan arbeta i verkstad.
 • Du är van att arbeta digitalt – det är en merit om du har arbetat med Landlord/Pocketlord.
 • Du har minst B-körkort – servicebil ingår i tjänsten.
 • Du talar och skriver svenska flytande.
 • Har du erfarenhet av arbete i kommunal verksamhet eller annan politikerstyrd organisation så är det är meriterande, likaså är tidigare kunskaper om LOU.

Om oss

Tornberget är ett kommunalt fastighetsförvaltningsbolag i Haninge. Vi äger och förvaltar kommunala verksamhetsfastigheter såsom skolor, förskolor, fritidsgårdar, bibliotek samt äldre- och omsorgslokaler. Totalt äger vi cirka 300 000 m². Antalet medarbetare är närmare 100. Våra nyrenoverade och moderna kontorslokaler ligger centralt i Haninge nära buss- och pendeltågsstationer. Runt hörnet finns butiker, restauranger och Rudans friluftsområde.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete på en välkomnande och öppen arbetsplats där samarbete och utveckling står i fokus – både på individ- och bolagsnivå. Du ges tillgång till företagshälsovård och generösa friskvårdsförmåner. Vår arbetstid är rökfri.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av Angela Riffo Alexandraki, enhetschef fastighetsskötsel, telefon 08-606 53 30

Välkommen med din ansökan märkt innehållande CV, referenser och löneanspråk

senast den 30 september till: registrator@tornberget.semärk din ansökan med dnr 479_2019

Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss samtliga annonsförsäljare.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm