Våra tjänster

Serviceprojektledare – ventilation

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Nu har du möjligheten att bli en del av expansiva Caverion. Vi söker en engagerad serviceprojektledare med inriktning ventilation till vår filial i Göteborg. Enheten har lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom ventilation, kyla, styr och regler, el, säkerhet och VVS. Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp med nära samarbete med varandra där du kommer att bli en viktig nyckelperson.

Tjänsten

Som Serviceprojektledare kommer du ha det yttersta ansvaret för ditt projekt. Du säkerställer leveransen till kunden och ser till att budget och tidplan hålls. Till din hjälp har du ett projektteam som du genom tydlig kommunikation arbetsleder. Du kommer bland annat att arbeta med teknisk support och bistå serviceteknikerna vid problem relaterade till projektet. Rollen kommer att ge dig ett stort kontaktnät, du kommer att ansvara för all kontakt med projektets underentreprenörer samtidigt som du är ansvarig för all kundkontakt. Du kommer att delta i möten, löpande rapportera till kund hur projektet fortgår samt medverka vid besiktning av projektet.

Hos oss får du ett självständigt och engagerande arbete. Du har stora möjligheter att utvecklas inom ditt område och växa inom företaget.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Upprätta tidsplan/kostnadsplan och följa upp att den efterlevs
 • Planera och organisera miniprojekt
 • Leda och fördela servicearbeten
 • Kommunicera med tekniska specialister samt ha kontakt med entreprenörer och leverantörer
 • Vidareutveckla och effektivisera den tekniska driften i nära samarbete med kunden
 • Attestera och följa upp fakturor
 • Framtagande av underlag för projektering

 Kvalifikationer

 • Meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom drift, teknisk förvaltning eller bygg
 • God erfarenhet av projektledning inom drift, teknisk förvaltning, entreprenad, VVS, el, eller styr och regler
 • Specialistkunskap inom ventilation
 • Erfarenhet av sammanställning av kalkyler och offerter
 • B-körkort

Vem är du?

För att trivas hos oss är du en självgående person som trivs med mycket eget ansvar. Du har naturliga ledaregenskaper och är tydlig i din kommunikation. Du är van att ha flera projekt igång samtidigt och har ett strukturerat arbetssätt.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Caverion med Fasticon. Du söker tjänsten på www.fasticonjobb.se. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Moa Norman på moa.norman@fasticon.se eller 0708-22 14 17

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på www.fasticon.se


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm