Våra tjänster

Sälj- och marknadsinriktad förvaltare

Vi skall nu förstärka vårt team i Vänersborg med en sälj- och marknadsinriktad förvaltare med huvudansvar för bolagets intäktssida.

Vem söker vi?

I rollen som Affärsdriven Förvaltare kommer du ha ett starkt fokus på de kommersiella frågorna i bolaget. Ditt uppdrag sträcker sig alltifrån uppsökande verksamhet för att hitta nya hyresgäster och koncept – till kontraktsförhandlingar, kontraktsskrivning och löpande kontakt med hyresgäster.

Du håller dig uppdaterad kring vad som händer på marknaden i syfte att identifiera och utveckla relevanta affärsmöjligheter. Att skapa ett stort kontaktnät med samarbetspartners och kunder är en förutsättning för ditt arbete med att initiera och genomföra affärer i samarbete med kollegor.

Din profil

Vi söker dig som har relevant utbildning inom fastighet/ekonomi/juridik.
För att lyckas i rollen krävs minst 3 års erfarenhet från liknande roll av självständigt och proaktivt arbete inom fastighetsförvaltning. Du kan också ha en bakgrund som näringsmäklare eller konsult inom fastighetsbranschen.
Förhandlingsvana samt erfarenhet av offentliga upphandlingar är starkt meriterande.  

Bolaget har ett mycket gott samarbete med Vänersborg kommun, både på Restad Gård och i Centrum. Rätt kandidat för denna utmaningen tror vi därför har en god lokal förankring – antingen genom att bo i närområdet eller planera att flytta hit. 

Tillträde är snarast efter överenskommelse.  

Om bolaget

Koncernen Niklasberg AB bedriver verksamhet inom fastighetsutveckling och förvaltning främst i Vänersborg.

Den största verksamheten är Restad Gård, där Migrationsverket, Kriminalvården och Vänersborg Kommun är viktiga hyresgäster. Verksamheten som byggts upp på Restad Gård har ett mycket kvalitativt rykte och har haft en rad studiebesök från bla. regeringen och andra myndigheter. http://visitrestad.se 

I centrala Vänersborg har koncernen ett fastighetsbestånd om ca 12 000 kvm, både kommersiella lokaler och lägenheter. Vi vill öka vårt innehav där och satsar på att utveckla centrum till att bli ett alternativt och attraktivt erbjudande till befintliga köpcentrum. 

För mer information kontakta konsult Staffan Melin på 070-689 46 24.
Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut.
Du är därför välkommen med din ansökan snarast, men senast den 29/9. 

Alla kontakter kommer att behandlas med högsta sekretess och diskretion


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm