Våra tjänster

Regionchef Bostad Norr Sverige


Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar bostäder, kommersiella fastigheter och hotell. Vi skapar attraktiva och trygga områden för människor att bo i, där nya affärer kan utvecklas. Vi vill i alla lägen vara en engagerad, nytänkande och långsiktig partner, oavsett om du är en kollega, hyresgäst, aktieägare eller affärspartner.

Vi fortsätter att växa och utvecklas och den snabba utvecklingen beror på nyinvesteringar men också på att vi har engagerade och kunniga medarbetare som genom laganda och samarbete skapar resultat.

Nu söker vi en Regionchef Bostad Norr

Som Regionchef i Balder erbjuder vi dig möjligheterna till ett givande arbete i ett fastighetsbolag som hela tiden växer och utvecklas och där du får stora möjligheter att själv utforma din egen karriär.

I rollen som Regionchef har du det övergripande ansvaret för vår verksamhet i området, vilket omfattar Västerås, Uppsala, Gävle och Sundsvall. I området ägs och förvaltas ca 3 500 bostäder, 5 hotellfastigheter och en del kommersiella lokaler av ca 35 kompetenta kollegor. Till din hjälp kommer du även att ha 3 direktrapporterande områdeschefer. Regionchef rapporterar till förvaltningschef bostad.

Dina ansvarsområden består bland annat av att du driver och säkerställer att:

  • regionens mål och resultat följs upp och vid behov revideras.
  • stötta och coacha kollegor i ledande befattningar samt vid behov övriga medarbetare.
  • ekonomiskt utfall, affärsplaner och nöjd kundarbetet sköts enligt riktlinjerna
  • regionens medarbetare fortsätter utvecklas
  • fortsatt utveckling av regionens uthyrnings- och förvaltningsarbete
  • policys och riktlinjer efterlevs i regionen
  • Vi tror att en lämplig placering är på vårt kontor i Västerås, men rätt kollega är viktigare än placeringsort.

Resor och en del övernattning ingår, men många möten hålls via videolänk eller telefon. B-körkort är ett krav.

Är Balder rätt för dig?

Är du driven, engagerad och söker nya utmaningar? Väljer du att hitta lösningar istället för att se problem? Är du prestigelös med sinne för affärer? Då är rollen kanske rätt för dig. Vi ser gärna att du även är coachande och kommunikativ då tjänsten innebär många kontakter både med våra hyresgäster, kollegor, entreprenörer och övriga aktörer. Tjänsten ställer krav på hög social förmåga där ledarskap, flexibilitet och god samarbetsförmåga prioriteras.

För att blir framgångsrik som rollen är det viktigt att du har ledarerfarenhet, gärna från en organisation där du ansvarat för underställda chefer, en relevant utbildning samt arbetslivserfarenhet inom fastighetsförvaltning eller fastighetsutveckling.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Låter detta som en tjänst för dig?

Ansök redan idag, dock senast 28 februari, men urval sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev, alternativt registrera din ansökan via mobilen med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten kontakta Regionchef Petra Widén Lindh på 026 -54 55 82,
petra.widen.lindh@balder.se

Välkommen att söka världens roligast jobb! #viärbalder


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm