Våra tjänster

SABO Trainee löper under ett års tid och du är då anställd på ett av alla de 300 allmännyttiga bostadsföretag som finns runtom i Sverige. Huvuddelen av tiden arbetar du på bostadsföretaget där du får en chans att bekanta dig med olika delar av den breda verksamheten. Under året deltar du även i fem olika utbildningsmoduler tillsammans med övriga traineer från de olika bostadsföretagen.

 

Redovisningsekonom till Knivstabostäder

Dina arbetsuppgifter

Knivstabostäder söker en trainee inom redovisning och hyresadministration. Du kommer att vara ansiktet utåt mot företagets kunder och får en bred roll med tyngdpunkt mot hantering av leverantörsfakturor och hyresadministration. Du kommer successivt att få nya utmaningar vartefter du kommer in i rollen.

Du ansvarar för bostadsuthyrningen i vårt lägenhetsbestånd, administrerar hyror och besvarar frågor från hyresgäster. Inom redovisningen kommer du att hantera leverantörsfakturaflödet, konteringar och göra vissa avstämningar. Du kommer att ha daglig kontakt med våra hyresgäster och med våra fastighetsansvariga.

  • Registrering av leverantörsfakturor samt kontering
  • Hyresavisering och hyresrelaterade frågor
  • Kundtjänstrelaterade uppgifter

Tjänsten utgör 100% och inleds med en provanställning.

Din bakgrund och kompetens

Du har relevant utbildning inom redovisning. Tidigare arbete inom fastighetsbranschen eller hyresjuridik är meriterande. Din drivkraft är viktig och du får fortlöpande den utbildning som krävs för dina uppgifter. Goda IT-kunskaper krävs, specifikt i Excel. Ytterligare system är Vitec och Fenix.

Du har bra kundförståelse och skinn på näsan. Samarbetsförmåga och lyhördhet är viktigt. Du har ordning och reda och levererar ett gott arbete. Du har ett positivt synsätt och har förmågan att sprida en god stämning kring dig.

Om Knivstabostäder

Bostadsbolaget Knivstabostäder ingår i en koncern som ägs av Knivsta Kommun. Koncernen tillhandahåller lokaler, bostäder och exploateringsbar mark för nybyggnation. Koncernen har totalt 35 anställda och ekonomiavdelningen utgörs av fem personer. Knivstabostäder blev i hyresgästföreningens senaste mätning utsedd till bästa allmännyttan Uppsala län.

Ansökan

Du söker tjänsten genom att snarast möjligt skicka din ansökan till trainee@sabo.se. Sista dagen för ansökan är dock 31 mars. Ange ”Redovisningsekonom till Knivstabostäder” i ämnesraden.

Övrig info

Start: 1 mars 2014 eller efter överenskommelse
Plats: Knivsta
Kontakt: Simon Granit Ekonomichef, 0706-553546
Anställningsform: Tillsvidareanställning


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm