Våra tjänster

Projektledare bygg till Regionfastigheter

Gör skillnad. Varje dag.

Regionfastigheter bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften av 1,1 miljoner m2 i egna fastigheter och hyr ytterligare 500 000 m2 runt om i Skåne. Vi har ungefär 200 anställda med bred och stark kompetens inom byggprojektledning, teknik och fastighetsförvaltning.
Vårt arbete bidrar till ständigt bättre förutsättningar för vård, trafik och utveckling i Region Skåne.

Region Skåne står de närmaste åren inför stora fastighetsinvesteringar, framför allt på sjukhusområdena i Helsingborg, Malmö och Lund. Läs mer på www.skane.se/framtidenssjukvard

Arbetsuppgifter

Vill du bidra med din goda prioriteringsförmåga, dina ledaregenskaper och ditt tekniska kunnande till att planera och genomföra byggnadsprojekt som påverkar en mängd människor? Har du gedigna kunskaper från någon eller flera av byggprojektens faser? Då kan du bli en viktig aktör hos Regionfastigheter när vi nu förstärker vår organisation med en ny byggprojektledare i Helsingborg.

Regionfastigheter driver cirka 600 projekt per år, med budgetar från miljon- till miljardbelopp och fokus på energieffektiviseringsprojekt. Därför söker vi nu en driven, strukturerad och kunnig projektledare för att bygga upp vår organisation med en hög kompetensbas. Viktigt är att du är beredd att anta utmaningen med att underhålla, bygga om och bygga nya fastigheter på nya sjukhusområdet i Helsingborg.

Som projektledare ansvarar du mot gällande beslut avseende tid, kvalitet och kostnad samt genomför kostnadskalkyleringar, utredningar och förstudier. Du initierar, driver och strukturerar dina egna arbetsuppgifter, tar ägarskap för byggprojektets framdrift och säkerställer resurser i din projektorganisation. En viktig uppgift är att bygga goda relationer internt med Region Skånes övriga byggprojekt för att ta tillvara på möjliga synergieffekter i samband med både planering och genomförande. Låter det här intressant och vill du vara en del av det vi står inför?

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning som ingenjör inom bygg, alternativt en liknande utbildning och med gedigen erfarenhet av projektledning samt projekteringsledning alternativt produktionsledning. Du har erfarenhet som entreprenör eller byggherre inom bygg- och fastighetsbranschen där erfarenhet av arbete i offentlig sektor och ledarvana inom byggherreorganisationer betraktas som meriterande.
Arbetet kräver dessutom att du har erfarenhet av upphandlingar inom byggområdet och gärna från offentlig sektor. Vidare har du goda kunskaper inom LOU, AB, ABT, ABK och administrativa föreskrifter. Tjänsten ställer krav på att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Vi ser det som en självklarhet att du har goda datorkunskaper och ser datorn som ett naturligt arbetsredskap i vardagen. Det är en fördel om du har B-körkort.

Du som person är trygg, stabil och har god självinsikt. Vidare är du självgående och strukturerad, vilket innebär att du planerar arbetet i förväg, organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller tidplaner. Andra viktiga egenskaper är att du är flexibel, kommer med idéer samt är intresserad av att utveckla våra arbetssätt. För att nå framgång i arbetet krävs att du är kommunikativ och relationskapande både inom och utanför den egna organisationen.
För oss är det viktigt att alla våra medarbetare lever upp till och är goda ambassadörer för Region Skånes värderingar: välkomnande, drivande, omtanke och respekt!

Vi tillämpar löpande urval och du är därför varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ref nr:
A830684

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Kommun
Helsingborg
Tillträde
Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.

KONTAKTPERSON

Kristina Thern, Projektchef Regionfastigheter
Telefon 072- 468 57 96
Gunilla Sjöberg, Rekryterare GSF Rekrytering (för frågor om rekryteringsprocessen)
Telefon 046-2752702

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Leo Hafstad, Sveriges Ingenjörer
Telefon 046-17 78 91
Victor Lindén, Vision
Telefon 072-468 55 94
Christin Svensson, Ledarna
Telefon 046-17 42


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm