Våra tjänster

Projektchef till Hembla

Real Estate – Stockholm

Hembla söker nu en Projektchef som vill jobba brett med renovering och fastighetsprojekt och som vill vara med att skapa värde och utveckla stadsdelar. Du välkomnas in i ett klimat med högt i tak där initiativtagande uppskattas, där du ges stora möjligheter att få vara med och påverka.

I rollen som Projektchef ingår du i ett team om ca 13 personer där du som en av fyra projektchefer ansvarar för uteprojekt som bl.a. renovering av tak, fasader, fönster, garage och balkonger. Du medverkar genom hela processen från start till slut, och ges stor möjlighet att själv få vara med och påverka projektens utformning. Prioriterade områden som projekten befinner sig i är bl.a. Rinkeby/Tensta, Husby, Jordbro, Visättra och Södertälje. 

Tjänsten är placerad på projektkontoret i Flemingsberg samt på Hemblas huvudkontor på Hamngatan i centrala Stockholm. I denna roll rapporterar du till Mattias Lönn, Avdelningschef Fastighetsutveckling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Att under respektive kategoriansvar driva och leda godkända projekt
 • Budgetansvar för respektive projekt och kategori
 • Månadsvis rapportering och uppföljning av budget, prognoser, kalkyler, tidplaner etc. 
 • Ansvara för resurssättning och koordinering i varje projekt 
 • Att agera som beställarombud
 • Att bistå Fastighetsutvecklingschef samt Avdelningschef i övriga frågor som rör verksamheten

Kvalifikationer och passande profil

 • Akademisk ingenjörsutbildning eller annan relevant utbildning, alternativt motsvarande förvärvad arbetslivserfarenhet
 • 10–15 års relevant arbetslivserfarenhet, meriterande med erfarenhet av ROT-projekt
 • Erfarenhet av projektekonomi
 • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
 • Goda kunskaper inom Office-paketet Innehar B-körkort

En förutsättning för att trivas i denna roll är att du som person trivs att arbeta i team och tycker om att hantera många kontaktytor, både internt och externt. Du har ett affärsmässigt tänk och har ett strukturerat och noggrant arbetssätt där du levererar med kvalité utifrån angivna tidsramar och med kunden i fokus. 

Din ansökan

Vill du bli en del av Hembla? Välkommen att visa intresse via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av Frida Carlsson (070-790 29 30 eller e-mail frida.carlsson@boardtalk.se) på Boardtalk AB. Eftersom Hembla arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten. Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Om Hembla

Hembla är fastighetsbolaget som sätter hyresgästen i fokus. Vi är en av landets största privata hyresvärdar och vi är stolta över hur vi nått dit – tack vare våra medarbetare. Drygt 270 personer är vi nu som jobbar på 19 orter i landet. Vi kommer från många olika länder, kulturer och bakgrunder men vi har en viktig sak gemensamt. Vi tror på att skapa levande stadsdelar där människor trivs. Vi tror att detta bäst görs tillsammans, med en vilja att alltid bli bättre. Vill du vara med oss på resan?

Läs mer på www.hembla.se


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm