Våra tjänster

Projektchef

Vill du vara med och bygga framtidens bostäder – SSM söker en driven och senior projektchef

SSM har haft en god tillväxt och har för avsikt att fortsätta denna. Vid årsskiftet fanns ca 7000 byggrätter i SSMs projektportfölj. SSMs projektavdelning utgör en avgörande del i bolagets utveckling och tillväxt. Därför har SSM bestämt sig för att stärka upp avdelningen genom att rekrytera ytterligare en projektchef till bolaget

Om rollen

Som projektchef hos SSM har du en stimulerande och utvecklande roll. Du leder och ansvarar för hela projektutvecklingsprocessen från markförvärv till garantitidens utgång. I projektgruppen som du leder finns kvalificerad kompetens inom projekteringsledning, inköp, produktion och försäljning. Projektchefen har fullt ekonomiskt ansvar för projekten och de tilldelade resurserna.

Arbetsuppgifter

  • Ekonomiskt helhetsansvar, avstämningar, prognostisering och avrapportering samt framtagande av underlag för budget, kalkyler, prissättning och försäljningshandlingar
  • Ansvarar för att projektet styrs så att uppsatta mål nås både ekonomiskt och kvalitativt.
  • Projekt-beredning, -ledning och -uppföljning samt projektering, upphandling och byggledning
  • Bidra aktivt för SSMs vidareutveckling i t.ex. marknad- och kundrelaterade frågor
  • Hålla projekt och samordningsmöten samt verka för en god och tydlig informationsspridning

Önskad profil

  • Relevant akademisk utbildning
  • Arbetslivserfarenhet om fem år från kvalificerat och relevant arbete
  • Noggrann och engagerad
  • Förmåga att hantera flera projekt samtidigt
  • Initiativrik och driven

Hos SSM finns en stark känsla av engagemang och laganda vilket har bidragit mycket till bolagets framgång. SSM är en snabbfotad och platt organisation där individen erhåller mycket eget ansvar. Det är centralt att du är en ledare som drivs av att utveckla och förbättra såväl personal som det operativa arbetet som stöd till bolagets affärsstrategi. Du har en senior personlighet med förmåga att skapa och upprätthålla långa och goda relationer – både internt och externt. Du har också en god kunskap kring samtliga delar av byggprocessen.

Utöver ovan nämnda söker bolaget en person som också vill vidareutveckla sin personal liksom kontinuerligt effektivera och förbättra företagets arbetsprocesser.

SSM erbjuder dig ett spännande steg in i ett bolag som står inför en tydlig tillväxtresa. Du kommer att gå in i en organisation där du med din kompetens har möjlighet och mandat att påverka verksamheten, byggprojekten och SSMs fortsatta framgång.

Intresserad? Sök tjänsten genom att klicka på ”Ansök nu”. För mer information, kontakta Christian Agneskog, på 0707-387134, christian.agneskog@novare.se eller Daniele Terrizzi, på 0735-233030, daniele.terrizzi@novarepropell.se. Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail i och med GDPR.

SSM är en ledande bostadsutvecklare i Stockholmsregionen. Visionen är en bostadsmarknad med plats för så många människor som möjligt.

Bolaget bildades 1993 och noterades på Nasdaq Stockholm (Mid-cap) den 6 april 2017.

Bolaget särskiljer sig genom att bygga för en specifik målgrupp – morgondagens urbaniter – och ambitionen är att utveckla de mest populära bostäderna i urbana områden. Därför bygger SSM smarta och prisvärda bostäder för hushåll med en till två personer, med hög funktionalitet per kvadratmeter, precis utanför city, nära kommunala transporter.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm