Våra tjänster

Projektansvarig till exploateringsenheten

Du vill utveckla. Och bevara. Precis som vi.

Om oss
Här på Exploateringsenheten ansvarar vi för stora stadsbyggnadsprojekt och mark-och exploateringsfrågor. Vi är idag 9 personer och vi har de senaste åren ständigt blivit fler och nu ser vi fram emot att få dig som vår nya kollega. Om du drivs av att bygga den goda staden tillsammans med alla som bor, jobbar och vistas här är du den vi söker. Två av våra stora stadsutvecklingsprojekt går nu in i nya skeden och därför söker vi nu dig som projektansvarig.

Tjänsten
Som Projektansvarig kommer du att ansvara för att samordna, utveckla och leda stadsutvecklingen inom en stadsdel.

Dina arbetsuppgifter är bland annat att du tillsammans med delprojektledaren ansvarar för utvecklingen av ett eller flera stadsutvecklingsprojekt, leder samordningen mellan berörda byggbolag, konsulter samt en projektgrupp av medarbetare inom Sundbybergs stad. Parallellt pågår planarbete, planering av utbyggd service och utvecklingsprocesser inom stadens olika verksamheter. Du involverar medborgare, föreningsliv och berörda aktörer. Ditt jobb är att samordna detta, säkerställa att det finns resurser för varje del av processen och främja synergieffekter mellan olika processer. Som projektansvarig har du budgetansvar för de kommunala investeringar som görs inom stadsutvecklingsprojektet. Du skapar nätverk och lär av andra stadsutvecklingsprojekt.

Erfarenhet
Vi vill att du har erfarenhet av att leda projekt med inriktning på stadsutveckling och områdesförnyelse. Du har adekvat högskoleutbildning för uppdraget. I ditt ledarskap tar du tillvara de kompetenser som finns i din projektgrupp samt i stadens övriga verksamhet. Som person är du trygg, stabil och strukturerad. Du är lyhörd och tydlig i din kommunikation kring mål, resurser och förväntat resultat samt har förmåga att delegera. Du har hög integritet och vågar arbeta innovativt och nyskapande för att utveckla en stad som är attraktiv både nu och i framtiden.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 16:e februari 2018. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Kontaktpersoner

Emma Svensson

Chef för exploateringsenheten

08-706 88 01

emma.svensson@sundbyberg.se

Facklig kontaktperson

Nås via kommunens växel

08-706 80 00


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm