Våra tjänster

Platschef

Sarab fortsätter växa och har tydliga mål till år 2022 och många spännande projekt. Är du driven och redo för nästa steg i karriären? Nu söker vi en Platschef till en nyckelposition inom affärsområdet ROT.

Om tjänsten

I rollen som Platschef hos oss bildar du en naturlig länk mellan Affärsområdeschef, projekt och beställare. Som Platschef har du förståelse för hela affären och ansvarar för att de ekonomiska och produktionsmålen i projekten uppfylls, från start till avslut och överlämnande. Du är delaktig i kalkyl- och anbudsarbetet i samarbete med kalkyl, vidare arbetar du nära inköpsfunktionen och plastledning i projekt med det övergripande inköpsarbetet för projekten i din arbetsgrupp. Du ansvarar för projektering- och produktionsledning i dina projekt.

I arbetsgrupp finns engagerade och kompetenta kollegor i form av, arbetsledare, lagbas och entreprenadingenjörer som driver projekten framåt. I rollen som platschef har du personalansvar för medarbetarna i din arbetsgrupp. Därför är du en modern ledare, gillar att se andra att utvecklas, ser vikten av att ge rätt förutsättningar till medarbetare för att lyckas i sina roller och du skapar engagemang samt delaktighet genom god kommunikation. Du har ett affärsmässigt tänk i kombination med en analytisk förmåga och ett lösningsfokuserat förhållningssätt. I rollen som Platschef rapporterar du till Affärsområdeschef för ROT och är med i ledningsgruppen i affärsområdet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Ansvar för att leda och utveckla din arbetsgrupp och medarbetare så att verksamheten i gruppen bedrivs efter uppsatta mål och riktlinjer för nöjd kund, lönsamhet, produktivitet, hållbar utveckling, kvalitet, arbetsmiljö samt säkerhet
 • Ansvar för att bibehålla och utveckla befintliga kundrelationer och affärsmöjligheter i projekten
 • Personalansvar för medarbetarna i din arbetsgrupp
 • Ansvar för att bolagets projektstyrningsmodell tillämpas i projekten
 • Leda budget- och prognosarbetet för arbetsgruppen enligt bolagets rutin inklusive månadsvis genomgång av resultat och avvikelser
 • Ledningsgruppsarbete inom affärsområdet

Kvalifikationer och önskad kompetens

 • Akademisk examen från ingenjörsutbildning, examen från yrkeshögskola eller motsvarande erfarenhet alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Befattningen kräver flera års erfarenhet från byggproduktion inom ROT, kalkylering och ekonomisk uppföljning
 • Erfarenhet av att leda andra är mycket meriterande
 • Erfarenhet från bygg- och/eller fastighetsbranschen är ett krav
 • Mycket goda kunskaper i det svenska språket, inom såväl tal som skrift, samt god förståelse för engelska

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en engagerad person med god social förmåga, är självständig och slutför det som du åtagit dig. Vidare har du god förmåga att strukturera, planera och organisera arbetet. Förmåga att skapa långsiktiga och förtroendefulla kundrelationer är betydelsefullt i rollen som Platschef. Ett upparbetat nätverk med fokus på leverantörer, fastighetsägare och beställare är meriterande. B-körkort krävs då tjänsten innebär resor framförallt i Stor-Stockholmsregionen.

Din ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan till hasan.vrazalica@sarab.nu

Frågor besvaras av Hasan Vrazalica (tel. 076-504 76 72) VD på Sarab. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Om Sarab

Sarab är ett byggföretag verksamt i Stockholmsregionen som strävar efter att ständigt ligga i framkant för våra kunder och som arbetsgivare. Styrkan med Sarab är vår bredd, från komplicerade ROT projekt såväl bostäder och kontor, att arbeta långsiktigt och hållbart är viktigt för oss, kraven på kvalitet och etik är höga och vi är måna om att ha en effektiv, modern och resultatinriktad organisation där våra 70 medarbetare är vår viktigaste resurs. Genom att värna om en öppen dialog och korta beslutsvägar är alla medarbetare på Sarab delaktiga i att utveckla och forma en framgångsrik verksamhet, präglad av omtanke, glädje och respekt.

Sarab erbjuder dig möjligheten till ett varierande jobb med stort utrymme för engagemang och initiativtagande. Hos oss har Du chansen till en intressant och stimulerande framtid med goda utvecklingsmöjligheter inom en expanderande marknad. Sarab erbjuder en attraktiv arbetsplats med bra möjligheter till kompetensutveckling. Eftersom vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten. Läs mer på www.sarab.nu


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm