Våra tjänster

Part-time trainee, Retail Services

Studenter som jobbar som part-time trainees kommer parallellt med studierna jobba deltid (ca. 8-16 timmar/vecka). Tjänsten riktar sig till studenter som går årskurs 3, 4 eller 5 på Kungliga Tekniska Högskolan. Du kommer att vara en del av vårt team och delta i gemensamma interna möten, ha egna arbetsuppgifter samt tillsammans med övriga projektledare vara delaktig i vårt dagliga arbete.

Kort om Retail Services

Vi erbjuder kvalificerade tjänster för kommersiella hyresgäster och fastighetsägare så som:

  • Strategisk rådgivning
  • Uthyrning av butikslokaler
  • Framtagande av analyser och koncept för handelsfastigheter
  • Hyresgästrepresentation för svenska och utländska varumärken

-Etablering
-Avveckling
-Omförhandling

Tillsammans med våra globala medarbetare hjälper vi våra kunder att förändra hur människor arbetar, handlar och lever.

Vem är du?

  • Trivs med ett högt tempo och att ha många parallella projekt
  • Orädd med högt driv och vill skapa resultat
  • Strukturerad och duktig på excel och powerpoint

Hur söker du?

Din ansökan innehållandes personligt brev och CV skickas till applysweden@cushwake.com senast torsdagen den 14 mars. Vi anställer löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

För frågor kontakta Airin Ardalan på tel: 0735-39 93 51.

Om Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetstjänsteföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 48 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2017 hade företaget en omsättning på 6,9 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster.

I Sverige är vi cirka 70 anställda inom verksamhetsområdena Capital Markets, Corporate Finance, Valuation & Advisory, Occupier Services, Retail Services, Agency Leasing samt Research. Cushman & Wakefield i Sverige har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Norrköping.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm