Våra tjänster

Part-time trainee, Retail Services

Studenter som jobbar som part-time trainees kommer parallellt med studierna jobba deltid (ca. 16 timmar/vecka). Tjänsten riktar sig till studenter som går årskurs 4 eller 5 på Kungliga Tekniska Högskolan. Du kommer att vara en del av vårt team och delta i gemensamma interna möten, ha egna arbetsuppgifter samt tillsammans med övriga projektledare vara delaktig i vårt dagliga arbete.

Kort om Retail Services

Vi erbjuder kvalificerade tjänster för kommersiella hyresgäster och fastighetsägare så som:

 • Utveckling av koncept, mötesplatser och detaljhandelshastigheter
 • Butiksmix
 • Kommersiell projektledning
 • Uthyrning av butikslokaler
 • Hyresgästrepresentation för såväl internationella och nationella varumärken då vi erbjuder tjänster som:
  • Etablering
  • Avveckling
  • Omförhandling

Tillsammans med våra globala medarbetare hjälper vi våra kunder att förändra hur människor arbetar, handlar och lever.

Vem är du?

Trivs med ett högt tempo och att ha många parallella projekt
Orädd med högt driv och vill skapa resultat
Strukturerad och duktig på Excel och Powerpoint

Hur söker du?

Din ansökan innehållandes personligt brev och CV skickas till applysweden@cushwake.com senast torsdagen den 20 oktober. Vi anställer löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

För frågor kontakta Airin Ardalan på tel: 0735-39 93 51.

Om Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.com eller följ @CushWake på Twitter.

I Sverige är vi cirka 75 anställda inom verksamhetsområdena Capital Markets, Valuation & Advisory, Occupier Services, Retail Services, Agency Leasing samt Research. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Norrköping.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm