Våra tjänster

Områdeschef Förvaltare

HSB Stockholm är en medlemsägd organisation som jobbar med bosparande, byggande och förvaltning. Vi erbjuder allt ifrån förvaltningstjänster till medlemskap för bostadsrättsföreningar och är bostadsrättens främsta företrädare. Vi är en värderingsstyrd organisation som jobbar efter visionen att ”vi ska vara den aktör som har det bästa anseendet hos alla våra intressenter när det gäller boendet”, vilket vi uppnår genom att jobba med både hjärta och hjärna. Våra värderingar är grunden i hela vår verksamhet. På HSB Stockholm får du chansen att växa och utvecklas.

Nu söker vi en erfaren områdeschef för våra fastighetsförvaltare till vårt kontor i Haninge. En fri ledarroll med bra villkor i en värderingsstyrd organisation. Hos oss på HSB Stockholm mäter vi känslan i magen och du som ledare har ett tydligt uppdrag i att skapa engagemang.


Är du vår nya områdeschef?
Vi söker en erfaren områdeschef till förvaltningsområde Haninge. Områdeskontoret består av 8 fastighetsförvaltare och tjänsten är placerad på Haningekontoret. Du rapporterar till verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen för HSB Förvaltare.


Arbetsuppgifter
Vi söker dig som tillsammans med dina medarbetare vill leda det spännande och utmanande arbetet med att utveckla nya och befintliga kundrelationer och leverera kvalitativ förvaltning. På HSB Stockholm vet vi att det är relationer som skapar resultat. Och resultat skapas av nöjda och lojala kunder, som i sin tur skapas av engagerade medarbetare. Och det är här du kommer in i bilden.

Din viktigaste uppgift som områdeschef för våra fastighetsförvaltare är att skapa rätt förutsättningar för att dem ska kunna prestera på topp och känna engagemang i varje uppdrag. Du brinner för relationen med samarbetspartners och kunder, du får kunden att verkligen känna ditt intresse. Eftersom verksamheten ska fortsätta att utvecklas är det viktigt att du har ett strategiskt tänk med förmågan till helhetsperspektiv. Du får självständigt driva och utveckla dina medarbetare, kundrelationer, bygga nätverk och långsiktigt arbeta med affären.


Kvalifikationer

  • Högskoleutbildning och minst fem års erfarenhet av fastighetsförvaltning
  • Minst 5 års erfarenhet som ledare med personalansvar
  • Meriterande med annan erfarenhet från fastighetsbranschen
  • En ekonomisk medvetenhet med fokus på kostnader, intäkter, effektivitet och försäljning.


Personliga egenskaper
I din roll som Områdeschef på HSB är du affärsdriven, relationsbyggare, förhandlare och coach. Du har ett utpräglat sinne för service och affärsmannaskap. Är en social talang som gör det enkelt att skapa relationer, både med kollegor och våra kunder och medlemmar. Din samarbetsförmåga, ditt utåtriktade och sociala förhållningssätt blir centralt i rollen. Du kommer behöva ta egna initiativ, varför du gillar ett eget ansvar och driva arbetet framåt. Du har viljan att utmana och utveckla dig själv och ditt team på 8 medarbetare.

Klarsynthet för att balansera visioner och verklighet – vår omvärld förändras i en snabb takt och vi verkar i en mycket konkurrensutsatt bransch vilken kräver omvärldsbevakning, rätt inställning och prioriteringar för att skapa resultat.


Vi erbjuder
Hos HSB ingår du i en organisation med bred kompetens där du har både goda förutsättningar till personlig utveckling såväl som tillgång till stöd inom olika specialistområden. HSB är en värderingsstyrd organisation och vi som arbetar här har ständigt med våra ledord i arbetet och vid mötet med medmänniskor. Dessa ledord består av Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan, vilket vi sammanfattar till förkortningen ETHOS. Vårt jämställdhets- och mångfaldsarbete är en prioriterad fråga och vi strävar efter att spegla samhället i vår medarbetarkår.

I tjänsten erbjuds bra villkor med bland annat oreglerad arbetstid 30 dagars semester och möjlighet till leasingbil. I tjänsten ingår kvällsarbete, och självklart vill vi att du bidrar till vår mest uppskattade medlemsförmån genom att ta rollen som HSB-ledamot hos en av våra medlemsföreningar.

Frågor om tjänsten?
Har du frågor kring tjänsten får du gärna kontakta Kristina Danielsson på 010-442 14 28 alternativt kristina.danielsson@hsb.se.

Urvalsprocessen sker löpande varför vi gärna tar emot din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm