Våra tjänster

Ebba von Schwerin tar över PM Search

Den 1 januari 2014 tog Ebba von Schwerin över PM Search och hon kommer att driva företaget tillsammans med Bengt Edgren och Rolf Rylander.

PM Search är specialiserade på Executive Search inom samhällsbyggnadssektorn och grundades av Bengt Edgren 1996. I och med att Ebba von Schwerin tar över ingår företaget också i Michaël Berglund Search Group, MBSG, som omfattar 9 partnerbolag.

– Vi har funnit en långsiktig lösning för PM Search både när det gäller succession och framför allt utveckling av verksamheten. Ebba von Schwerin är civilingenjör och har lång erfarenhet av rekrytering bland annat inom fastighetsbranschen och är välkänd hos många av oss. Vi ser fram emot att få fortsätta att utveckla PM Search tillsammans med Ebba, säger Bengt Edgren.

– Under mina år inom rekrytering har PM Search alltid varit det mest välrenommerade konsultföretaget inom Executive Search i samhällsbyggnadssektorn. Att nu få möjlighet att driva och utveckla PM Search tillsammans med Bengt Edgren och Rolf Rylander, samt vara en del av MBSG ser jag mycket fram emot, säger Ebba von Schwerin.

Fastighetsnytt

Källa: Pressmeddelande


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm