Våra tjänster

Ny talang inom teknisk förvaltning och driftoptimering

REAL Value Management söker ny talang inom teknisk förvaltning och driftoptimering

REAL Value Management (REAL VM) befinner sig i en spännande och expansiv fas och vi söker nu ytterligare en teknisk förvaltare till kontoret i Stockholm. I dagsläget är vi 11 personer och vi har ytterligare behov inom detta område då bolaget framgångsrikt fortsätter att växa inom Asset Management i samarbete med våra utvalda kunder med ett ökat fokus inom hållbarhet.

På REAL VM får du goda möjligheter att arbeta och utvecklas i ett framåtsträvande och expansivt bolag med ett etablerat varumärke och nära kundrelationer. Du ges möjlighet att arbeta i en kreativ miljö med både svenska och utländska aktörer och med personlig utveckling i första rummet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Vi söker en teknisk förvaltare som kommer att arbeta inom befintliga mandat såsom exempelvis Regio Fastigheter samt noterade bolag där REAL VM tillhandahåller lednings- och styrningsfunktion.

Som teknisk förvaltare ansvarar du för att det lokala samarbetet fungerar bra med utvald entreprenör avseende underhåll, myndighetskrav och energifrågor. Fastigheterna finns idag i huvudsak geografiskt belägna inom Mälardalen. Vi arbetar med lokala drift- och skötselentreprenörer och du kommer att leda arbetet mestadels på distans men med ett högt fokus på att skapa förutsättningar för detta genom digitaliserade system vilket kräver närvaro parallellt med ett stort fokus på driftoptimering. 

Dina huvudsakliga ansvarsområden är:

 • att optimera driften av fastigheterna
 • att initiera, leda samt upphandla större tekniska utredningar och teknikprojekt
 • att planera underhållsåtgärder och reparationer tillsammans med lokala driftentreprenörer
 • att genomföra energikartläggning och energioptimering samt uppföljning kostnader
 • att säkerställa efterlevnad av myndighetskrav inklusive brandsäkerhet etc.
 • att leda och följa upp löpande skötsel som utförs av lokalt upphandlade entreprenörer
 • att delta i förvärvsprocessen, bland annat vid tekniska besiktningar

Placering är på vårt kontor på Kungsgatan 24 i Stockholm. Resor förekommer ca tre dagar per vecka.

Kvalifikationer .

 • Minst tre års arbetslivserfarenhet och gedigen kunskap inom teknisk förvaltning och drift.
 • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.
 • Du är nyfiken som person och har ett gediget intresse för fastigheter med särskilt fokus på och intresse för den digitala utvecklingen inom driftstyrning och optimering.
 • Du har lätt för att samarbeta, tycker om att bygga relationer, har ett prestigelöst förhållningssätt och en god administrativ förmåga.

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. För att trivas i rollen på REAL VM är du trygg i dig själv, din kompetens och med en stark vilja att utvecklas. Du är noggrann och alltid kvalitetsmedveten i ditt utförande och din egna leverans, samtidigt som du trivs med att arbeta i team.

För att lyckas i rollen krävs att du är ansvarstagande, trivs i en entreprenöriell miljö där du är en del av bolagets fortsatta utveckling, engagerad och att du delar bolagets värderingar och vision. Vidare är du utåtriktad, kommunikativ med en vilja att utveckla arbetssätt och metoder.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en bred roll med stort eget ansvar där du får vara med och bygga bolaget och påverka rollen. Vi är ett litet, personligt och professionellt företag med en familjär företagskultur och med sunda värderingar. Beslutsvägarna är korta och du får mandat att agera.

Om REAL Value Management

REAL Value Management är ett rådgivningsbolag grundat 2013 som primärt är verksamt inom fastighetsinvesteringar gemensamt med kapitalpartners samt fastighetsutveckling såsom en extern rådgivningsfunktion, REAL VM är även verksamma inom ekonomistyrning samt bolagsutveckling.

För mer information om REAL Value Management vänligen se realvm.se.

Ansökan

Tycker du att tjänsten passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta samt om du vill bli en del av oss, mejla din ansökan inklusive ditt cv och ett personligt brev till rekrytering@realvm.se snarast. Intervjuer sker löpande.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm