Våra tjänster

Vi söker en noggrann och driven student

Brinner du för fastighetsbranschen och vill omsätta det du lär dig i skolan till verklighet? Vill du lära dig nya saker och jobba extra under studietiden? Då ska du läsa vidare!

DETTA SÖKER VI OCH DIN ROLL:
Vi söker nu en mycket noggrann, analytisk och affärsmässig student till vårt investeringsteam. Investeringsteamet jobbar med transaktioner, analyser, portföljförvaltning och värderingar. Du kommer bl.a. få möjlighet att vara med hela investeringsprocessen; från identifiering, analys och genomlysning av potentiella fastighetsinvesteringar till genomförandet av transaktioner.

DINA HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER INKLUDERAR ATT:

  • Löpande utvärdera data och göra marknads- och finansiella analyser av delmarknader och potentiella förvärv
  • Assistera och vara transaktionsstöd under due diligence vid såväl förvärv som avyttringar
  • Arbeta med portföljförvaltning genom att bistå investeringsteamet med uppföljning och granskning av nya affärsplaner och reviderade affärsplaner.
  • Bistå i värderingsprocessen och kvalitetssäkring av värderingar.

PROFIL
Du är i slutet av din utbildning (kandidat eller magister/master inom finans eller fastigheter) och förmodligen har du mycket goda studieresultat.

DU SOM PERSON
Vi söker dig som är mycket noggrann och strukturerad samtidig som du är kommunikativ och uttrycker dig väl i svenska såväl som engelska, i både tal och skrift. Då tjänsten innebär hög grad av professionella kontakter kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. Trots att du är junior klarar du att arbeta självständigt samtidigt som du är både prestigelös och en teamarbetare.

VI ERBJUDER DIG
Förutom en spännande tjänst får du jobba med flera av branschens främsta inom respektive kompetensområde på ett bolag där det finns stora möjligheter att växa som individ och att växa med företaget. Du kommer verka i en kultur som präglas av starkt engagemang och hög grad av affärsmässighet. Vi är passionerat intresserade av fastigheter och kan fastighetsbranschen utan och innan. Vi ligger alltid steget före och vi är alltid beredda att hitta nya lösningar. Vi är aldrig nöjda, vi vill alltid bli bättre. Vår verksamhet präglas av hög moral och transparens. På Profi ställer vi höga krav på alla vi samarbetar med. Men vi ställer ännu högre krav på oss själva. När vi mobiliserar varje medarbetares unika kompetens och erfarenhet till ett gemensamt agerande är vi som bäst, ett svårslaget lag.

Profi Fastigheters består av ett 30-tal medarbetare, jämnt fördelat mellan kvinnor och män. Vår personal rekryteras såväl för sin unika specialistkompetens som sin kommersiella förståelse för hela verksamheten, en kombination av djup och bredd. Men viktigast av allt är kanske personligheten; tillsammans skapar vi energi, vi gillar att jobba ihop och vi har kul på jobbet.

OM PROFI FASTIGHETER
Profi Fastigheter är en aktiv förvaltare och utvecklare av kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Vårt bestånd omfattar en total yta på ca 500 000 kvm samt närmare 300 000 kvm under utveckling. Vi verkar för en positiv utveckling av de områden där vi engagerar oss. Det innebär samarbete och nära dialog med hyresgäster, kommuner, bostadsutvecklare och andra aktörer som är engagerade i samhällsutvecklingen.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Timanställning
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/10
Publicerat 2019-07-04
Sista ansökningsdag 2019-09-13

Ansök här


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm