Våra tjänster

Mångsidig reparatör

Stockholm Globe Arena Fastigheter AB (SGA Fastigheter AB) ägs till 100 % av Stockholms Stadshus AB, som i sin tur ägs av Stockholms stad/Stockholms kommun.

SGA Fastigheter äger, förvaltar och utvecklar arenorna i Skandinaviens största evenemangsområde, som består av världens största sfäriska byggnad Ericsson Globe, Tele2 Arena med plats för 40 000 besökare, Hovet och Annexet. Området har ca 2 miljoner besökare årligen. I portföljen ingår även turistattraktionen SkyView och nöjesdestinationen Tolv Stockholm, en lokal om 12 000 kvm med bl.a. norra Europas största sportbar på 4 000 kvm, en av Stockholms absolut största nattklubbar, samt flera restauranger och ett hotell. Totalt äger SGA Fastigheter ca 135 000 kvm uthyrningsbar lokalyta, som disponeras av fyra hyresgäster.

Med utgångspunkt i Stockholmarnas långsiktiga intresse är vårt mål att stärka Stockholms internationella konkurrenskraft och aktivt bidra till utvecklingen av Stockholm som besöks- och evenemangsstad. Med professionella medarbetare, duktiga samarbetspartners och engagerade hyresgäster skapar vi tillsammans moderna arenamiljöer som baseras på sund ekonomi, långsiktig miljöhänsyn och innovativt synsätt.

Vi erbjuder;

Nu söker vi dig som arbetar som smed, maskinreparatör eller liknande och vill utvecklas i ditt arbete och ta hand om några av Sveriges häftigaste fastigheter och landmärken. Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, lojalitet och stolthet. Du är aldrig själv utan arbetar tillsammans med vårt fantastiska förvaltningsteam med snickare, målare, fastighetsingenjörer och projektledare. För att kunna utföra ditt arbete har du tillgång till en komplett mekanisk verkstad.

Kvalifikationer;

Vi söker dig som älskar metall, böja, slipa, borra, gänga, konstruera, montera och liknande arbeten och hanterar MIG, TIG, gas-svetsar och maskiner och verktyg som finns i en mekanisk verkstad.

Du är en problemlösare och begreppet ”det går inte” existerar inte i din värld. Du svarar ”vi gör så här i stället” och löser uppgiften. Det är önskvärt att du har flera års erfarenhet och gärna arbetat i större köpcentrum, arenor eller liknande fastigheter med mycket folk i rörelse. Vi har ordning och reda där vi jobbar eftersom verksamheten ställer höga krav på tillgängligheten till arenorna.

Du säkerställer att miljö-, arbetsmiljö-, säkerhets- och kvalitetskraven uppfylls.

Exempel på arbetsuppgifter;

  • Löpande tillsyn, skötsel och rondering
  • Olika typer av mekaniska- och montagearbeten
  • Reparation av räcken, metallkonstruktioner
  • Tillverkning av metallkonstruktioner
  • Utföra reparationer, felavhjälpande samt planerat underhåll
  • Medverkande i underhållsplanering
  • Utföra enklare administrativa arbetsuppgifter och löpande göra återrapportering i vårt ärendehanteringssystem

Personliga egenskaper;

Vi tycker det är viktigt att vi trivs tillsammans på jobbet och lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är SGA Fastigheters representant och kravställare och har ansvar för kontakter med både interna och externa intressenter. Att arbeta hos oss innebär att du måste tycka om att ta ansvar, ta egna initiativ och ha förmågan att arbeta självständigt och prestigelöst och samtidigt vara en engagerad lagspelare. Du är en problemlösare, arbetar noggrant, metodiskt och förstår vikten av att återkoppla till våra kunder. Då du även kommer beställa arbeten av entreprenörer är det viktigt att du är pedagogisk med en god kommunikativ förmåga, i såväl skrift som tal. Du är driven i ditt arbete och vill ständigt utveckla och förbättra samarbetet med kunder och samarbetspartners.
Ansökan;

SGA Fastigheter arbetar för jämställdhet, jämlikhet och mångfald på arbetsplatsen och vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden av olika etnisk tillhörighet till tjänsten.
Tjänsten, som är på heltid, är en tillsvidareanställning och skall tillsättas omgående. Placering är på vårt kontor i Globen. Arbetstiden är 7-16 måndag till fredag. B-körkort och goda kunskaper i svenska och gärna engelska är nödvändigt. Närvaro vid evenemang kan förekomma som ligger utanför normal arbetstid. Läs gärna mer om oss på www.sgafastigheter.se

Du är välkommen med frågor om tjänsten till Fastighetschef Andreas Fragner tel 08-508 353 66 eller via e-post: andreas.fragner@sgafastigheter.se.

Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev senast den 23 september 2019. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, ansökningarna hanteras löpande.

Vi har valt annonseringskanaler och undanber oss försäljare av rekryteringstjänster och annonser.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm