Våra tjänster

L&T bilder

LIA hos L&T

Är du en blivande talang inom teknik och letar efter en LIA-plats? Vill du prova på att jobba i ett börsnoterat bolag och få bra meriter inför framtiden? Då har du hittat rätt!

Du som studerar en teknisk eftergymnasial utbildning som omfattar minst 1,5 års studier kan söka LIA-plats hos oss på L&T.

Som praktikant hos oss får du de bästa färdigheterna och kontakterna inför ditt framtida yrkesliv. Du kommer att få jobba under handledning av en av våra 400 duktiga tekniker och erfara jobbet ur en praktisk synvinkel. Du har alltså gränslösa möjligheter till att ställa dina frågor och lära dig massor av nya spännande saker.

Vad förväntar vi av dig?

Vi tar in praktikanter som är nyfikna, teknikintresserade samt är inte rädda av att prova på att jobba på riktigt. Eftersom vi jobbar i nära kontakt med våra kunder, ser vi att du har en känsla för bra service och gärna tar eget initiativ.

Ansökan

Skicka in ditt CV samt ditt personliga brev som innehåller följande information:

  • Din utbildning samt arbetslivserfarenhet
  • När ska praktiken vara
  • Hur många veckor ska praktiken vara
  • I vilken ort önskar du göra din praktik, och eventuella önskemål om placering hos en viss enhet
  • Vilka arbetsuppgifter du ska/vill jobba med

När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail. Vi kontaktar dig ifall vi har en öppen praktikplats till dig!

Vid frågor kan du kontakta rekryterare Julia Majuri, 072 451 25 75

Om L&T

Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1 000 medarbetare och omsatte under 2017, 1 184 MSEK. Sverige är uppdelad på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB.

Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. 2017 omsatte koncernen 712,1 miljoner euro och sysselsätter ca 8 700 personer. L&T är noterat på Nasdaq OMX Helsingfors.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm