Våra tjänster

Kundansvarig för hyresvärdar

Arbetsplats: Uppsala Bostadsförmedling


Brinner du för att arbeta med affärsutveckling, införsäljning och långsiktiga kundrelationer? Söker du ett varierande och utmanande arbete där du får arbeta med bostads- och fastighetsmarknaden i en av Sveriges snabbast växande regioner? Då är det här arbetet för dig!

Ditt uppdrag

I ditt uppdrag har du ansvar för kundvård, kundbearbetning och införsäljning gentemot hyresvärdar. Du kommer både att arbeta med utveckling av befintliga kundrelationer samt genomföra marknadsinsatser och införsäljning mot nya hyresvärdar.

Rollen innebär att du arbetar kundorienterat och affärsmässigt mot långsiktiga mål. Genom ett proaktivt och systematiskt kundvårdsarbete stärker du samarbetet med befintliga hyresvärdar och följer upp att våra leveranser är enligt överenskommelse samt säkerställer att rätt förväntningar skapas hos hyresvärdarna.

Du blir också länken mellan interna funktioner på bostadsförmedlingen och hyresvärdar på beslutsfattande nivå. En viktig del för dig i det arbetet är att samla kunskap om våra hyresvärdars behov och förutsättningar så att vi prioriterar rätt i våra interna utvecklingsprojekt och i vårt arbete med att effektivisera förmedlingstjänsten.

Du kommer även att:

  • arbeta med löpande kommunikations- och marknadsinsatser
  • omvärldsbevaka bostadsmarknaden för att identifiera utmaningar och nya affärsmöjligheter för bostadsförmedlingen
  • genomföra utredningar och ta fram beslutsunderlag
  • driva frågor kopplade till vårt uppdrag att säkerställa en effektiv hyresrättsmarknad

Denna roll är placerad på avdelningen kommunikation och marknad där du rapporterar till kommunikationschefen och har ett nära samarbete med enhetens kommunikatörer och marknadskoordinator. Du har självklart också ett nära samarbete med bolagets övriga funktioner inom förmedling och digitala lösningar.

Rollen är ny och du förväntas vara delaktig i att utveckla och forma den. Vi hoppas nu att vi hittar dig som drivs av utveckling och eget ansvar!

Din bakgrund

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet från roller som exempelvis Key Account Manager, rådgivare, försäljare eller annan roll som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Du har erfarenhet av systematiskt kundrelationsarbete och har samlat på dig metoder och verktyg som du kan använda för att utveckla och följa upp insatser inom området. Du har med fördel erfarenhet av att arbeta i CRM-system eller andra liknande system.

Har du erfarenhet av bostads- och fastighetsbranschen är det meriterande liksom om du har relevant utbildning inom området.

Som person tar du ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete och har förmåga att hitta nya angreppssätt i olika typer av frågor. Du gillar utmaningar och att kunna påverka din omgivning.

Då du har daglig kontakt med såväl hyresvärdar som kollegor krävs det att du en duktig kommunikatör, både skriftligt och muntligt. Du är även en relationsbyggare som har lätt att skapa förtroende.

Du är övertygad om att framtiden är digital och du brinner för automatisering, digitalisering och affärsutveckling.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten, kontakta:
Tala Raha, kommunikationschef 018-727 13 23
Mona Lindén, VD 018-727 13 69

Har du frågor rekryteringsprocessen:
Johan Marklund, HR-specialist 018-727 46 45

Fackliga företrädare:

Vision: 0771-44 00 00
SACO: Då lokal representation saknas får du som medlem vända dig till förbundet på central nivå

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Vårt uppdrag är sedan starten juni 2016 att förmedla hyresrätter från privata och kommunala hyresvärdar i Uppsalaregionen genom en digital och modern förmedlingstjänst. Idag samarbetar vi med cirka 27 hyresvärdar och har förmedlat över 10 000 bostäder i regionen. Genom god service, enkelhet och tillgänglighet skapar vi förtroende. Nöjda medarbetare, bostadssökande och hyresvärdar är vårt viktigaste mål.

Mer information om vår organisation hittar du på bostad.uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm