Våra tjänster

Konsulter

Vi söker konsulter för framtida uppdrag i Stockholm, Göteborg och Malmö

Har du erfarenhet inom fastighets- och byggbranschen? Har du alltid velat jobba som konsult? Toppen – då har du hittat helt rätt! Vi på Devotum söker både dig som vill jobba som egen företagare eller jobba mot timlön.

Dina arbetsuppgifter

bestämds efter dina erfarenheter och kompetenser. Vi på Devotum tar kommer att matcha dig mot våra många utmanande uppdrag och se till att du hamnar i en roll där du trivs bäst!

Vi erbjuder

spännande uppdrag inom såväl privat som offentlig sektor som både ger dig meningsfulla och roliga arbetsuppgifter och värdefulla affärsrelationer och referenser. Att jobba i ett rikstäckande tillväxtbolag – och ett av de ledande fastighetsbemanningsbolagen i Sverige – skall ge mervärde.

Du har

utbildning inom och/eller erfarenhet av fastighetsförvaltning, fastighetsekonomi, projektledning, uthyrning hyresjuridik, administration och liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du åtminstone har några års arbetslivserfarenhet.

Som person är du strukturerad, flexibel, affärsmässig och har ett helhetsperspektiv och ett kundorienterat arbetssätt. Du har ett eget driv och är resultatorienterad men också prestigelös och bra på att samarbeta.

Övrig information

Vänligen kontakta Corazon Wiksell på 0705–86 93 11 och Angela Kassab på 072-710 82 00 eller mejla skicka gärna ett mejl till oss på info@devotum.se

Välkommen med din ansökan!


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm