Våra tjänster

Konsult inom Fastighetsvärdering

Svefa är Sveriges ledande fastighetskonsult och utgör Sveriges största rådgivare inom fastighetsvärdering och analys.
Till vårt kontor i Stockholm söker vi nu en konsult inom fastighetsvärdering som har ett genuint intresse för fastighetsmarknaden.

Tjänsten

Som konsult hos oss på Svefa arbetar du med egna kunduppdrag och deltar också som teammedlem i större uppdrag. I rollen som fastighetsvärderare arbetar du med värdering och analys av exempelvis kommersiella fastigheter, flerbostadshus, industri-specialfastigheter och byggrätter och råmark. En stor del av vår uppdragsportfölj utgörs också av råmarks- och byggrättsvärderingar. Svefa är även specialiserade på rättsekonomiska värderingar.

Uppdragen utförs åt såväl större som mindre fastighetsbolag som på uppdrag av kreditgivare och offentlig sektor.  Vår kundmix ger verksamheten stabilitet och lönsamhet oavsett konjunkturläge. I rollen ingår att identifiera, analysera och dokumentera händelser på fastighetsmarknaden, bl.a. genom att analysera genomförda fastighetstransaktioner och kontinuerligt följa den generella marknadsutvecklingen och dess aktörer.

Din bakgrund och person

  • Du har en civilingenjörsutbildning inom lantmäteri/samhällsbyggnad eller har skaffat dig motsvarande kunskaper genom gedigen erfarenhet.
  • Vi söker dig som har ca 2 – 4 års arbetslivserfarenhet.
  • Har du kortare arbetslivserfarenhet är ett genuint intresse för värderingsområdet och ett driv att växa och utvecklas med oss en förutsättning.
  • Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Som person är du professionell, engagerad och har integritet. Du drivs av att hitta nya, värdeskapande lösningar och skapa förtroendefulla kundrelationer. En analytisk förmåga blandad med nyfikenhet, samt att du gillar att jobba med korta deadlines är viktigt för att trivas i rollen. Att jobba i team samt att marknadsföra Svefas tjänster ser du som ett naturligt inslag i din vardag.

Vi erbjuder 

Hos oss jobbar branschens bästa konsulter där man gärna delar med sig av sin kompetens till varandra. Rollen är i stor utsträckning självständig och den erbjuder stor variation av arbetsuppgifter med hög grad av frihet under ansvar. Vi är ett värderingsstyrt företag och företagskulturen präglas av professionalism, kundfokus och hög integritet. Hos oss får du möjlighet att utvecklas både som specialist och som affärsman/kvinna samt att du får tillgång till ett unikt nätverk i ett företag som ha ambitionen att vara det skickligaste inom området.

Din ansökan 

Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt dock senast 20 februari. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt. Har du frågor är du välkommen att kontakta Katrin Wallensjö, Affärschef Värdering på telefon 010-603 87 88 eller katrin.wallensjo@svefa.se.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm