Våra tjänster

Junior Asset Manager

Herde Förvaltning fortsätter att växa och söker nu en junior Asset Manager med inriktning mot fastighetsförvaltning och uthyrning av handelsfastigheter.

Om Tjänsten

I rollen som junior Asset Manager kommer du att ha några av fastighetsbranschens namnstarkaste företag som uppdragsgivare. Du är med i förvaltningens alla delar – från ekonomi och teknik till hyresgästkontakt och uthyrning. Det som kännetecknar oss på Herde Förvaltning är vår entreprenörsanda och drivkraft att utvecklas. Vi erbjuder dig en bred roll med mycket ansvar. Eftersom Herde förvaltning är i en expansiv fas finns det goda utvecklingsmöjligheter på företaget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Kvalitetssäkra och arbeta med uthyrning, hyresförhandlingar och upprättande av hyresavtal
  • Styra och projektleda extern fastighetsskötsel
  • Ta fram underlag för budget, prognos och affärsplaner per fastighet/kunduppdrag
  • Koordinera projekt och uthyrningsaktiviteter tillsammans med projektteam
  • Utveckla detaljplaner och skapa byggrätter
  • Arbeta målinriktat för att optimera driftnetto, minska kostnader och miljöpåverkan

Passande profil

Vi söker dig med erfarenhet av fastighetsförvaltning och uthyrning av kommersiella lokaler, gärna med fokus på handelsfastigheter. Du har en för tjänsten relevant högskole- eller universitetsutbildning. I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en person som trivs med att arbeta brett med en förmåga att driva flera parallella processer. Du sporras av den lilla organisationens möjligheter och utmaningar. Som person trivs du med stort eget ansvar. Du tar egna initiativ men är samtidigt inte rädd att fråga. På Herde förvaltning jobbar vi prestigelöst och hugger i där det behövs.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på kontoret på Nybrokajen 3A.

Din ansökan

Vill du bli en del av Herde Förvaltning? Välkommen att visa intresse via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Sara Widforss, 070 790 10 75, sara.widforss@boardtalk.se eller rekryteringskonsult Henrik Nyberg 070-790 05 29 Henrik.nyberg@boardtalk.se

Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm