Våra tjänster

Ingenjörer inom energieffektivisering

Just nu söker vi ingenjörer inom energieffektivisering, är du en av dem?
Vi på LeaseGreen har redan hjälpt fastighetsägare att spara över 100 000 ton koldioxid. Det motsvarar drygt 9 000 svenskars samlade CO2-utsläpp under ett helt år. Ungefär lika mycket som hela Åmål.
För varje ny dag fortsätter våra kunders CO2-inbesparingar, och vi är långt ifrån färdiga. Vi är ett varmhjärtat och engagerat team och vi behöver dig som vill bidra, en fastighet i taget, till en bättre framtid för miljön och hållbart fastighetsägande.
Vi är ett snabbväxande företag som har haft en god tillväxt på den finska marknaden och i höstas etablerade vi oss också i Sverige. Tillväxtstrategin för den svenska marknaden är kraftig och vi ser med tillförsikt fram emot att rekrytera 20 nya medarbetare under 2018.
Vi söker experter inom energieffektivisering med fokus på analys och design av fastigheters tekniska system, såsom ventilation, värme- och värmeåtervinningssystem.

Kvalifikationer
Det är meriterande om du har flera av följande kvalifikationer, men inte ett krav:

  • Civil/Högskoleingenjör inom energi, ventilation, värme, vvs, el eller bygg- och/eller driftteknik alternativt en annan bakgrund som bedöms likvärdig
  • Gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen
  • Stort intresse för digitalisering av fastigheter, fastighetsdrift och Internet of Things
  • Kunna uttrycka dig väl på både svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Mer än fem års yrkeserfarenhet
  • Erfarenhet av förnybara energisystem
  • För att trivas hos oss behöver du dessutom ha rätt attityd och vara initiativrik.

Personliga egenskaper
Du är en praktisk person som tycker om mångdimensionell problemlösning och som vill bidra till att göra världen mer hållbar. Eftersom alla fastigheter är olika och kräver hundratals olika åtgärder är det här ett arbete som kräver innovation och nytänkande. Vi behöver nyfikna personer som tar ansvar för sitt jobb, kommer bra överens med andra människor och som är ödmjuka även när läget blir tufft. Du behöver både ett operativt och strategiskt tankesätt för att kunna driva stora och små projekt och du har god förståelse för de tekniska aspekterna.
”De personliga egenskaperna är viktiga för oss på LeaseGreen, och självklart ser vi LeaseGreen som fastighetsbranschens bästa arbetsplats”, säger Joacim Hindersson, Sverigechef LeaseGreen
Smart energi och personalnöjdhet på hög nivå
Både kunder och anställda är mycket nöjda med LeaseGreen. Enligt en utredning som Etera utförde i oktober-november 2017 trivs LeaseGreens anställda betydligt bättre på sina jobb än finländska anställda i snitt. Anställda upplever att andan på arbetsplatsen är god, de litar på ledningen och de är engagerade. En majoritet av de anställda rekommenderar LeaseGreen som arbetsgivare.
Dessutom säger nio av tio kunder att de är nöjda med LeaseGreen och anser att tjänsterna har hållit en hög nivå under 2017. Viljan att rekommendera uppmättes till 60 NPS (Net Promoter Score, en skala mellan -100 och 100) vilket är en mycket hög siffra.
”Vi jobbar verkligen på lean-arbetsmiljö och vill att krävande arbete ska genomföras tillsammans, för att hjälpa varandra”, säger Joacim Hindersson. ”Arbetsglädjen växer sig stark när medarbetare har en balans mellan utmaningar och ansvar.”
Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urvalet kommer att ske löpande.

Låter det intressant, tveka inte att kontakta Joacim Hindersson +358 50 469 5400 eller joacim.hindersson@leasegreen.fi och skicka din ansökan till rekrytering@leasegreen.com.

Om LeaseGreen
LeaseGreen Group Ltd är ett snabbväxande prisbelönt företag som optimerar energiinvesteringen i fastigheter. LeaseGreen arbetar med fastighetsägare och förvaltare som vill öka värdet och avkastningen på sina investeringar, sänka energiförbrukningen, förbättra inomhusklimatet och bidra till ett mer hållbart samhälle med genomtänkta energilösningar.
LeaseGreen erbjuder hela servicekedjan från förstudie, projektplanering, genomförande och funktionskontroll till säkerställande av utlovat resultat. LeaseGreen har idag ca 50 anställda i Finland och Sverige med en omsättning på ca 250 miljoner kronor år 2017.
https://leasegreen.fi/se/lediga-jobb/ 


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm