Våra tjänster

Tranemo

Tranemo kommun är ett naturligt val av bostadsort. Här bor man i en naturskön kommun i storstadens närhet. Här finns ett boende som passar alla – oavsett om man vill bo i en större ort, på landsbygden eller sjönära. Man bor i ett samhälle som jobbar för att vara ekologiskt, socialt och ekonomiskt hållbart, där man känner sig friska och trygga i en bra välfärd. Här är mångkulturen en tillgång eftersom vårt samhälle är öppet och generöst. Tranemo kommun har ett rikt förenings- och kulturliv. Kulturupplevelser är en viktig del av livet och fritiden är rik och varierad. Med stolthet lyfter man fram sina kulturskatter och turistmål.

Kommunen, föreningarna och näringslivet har utvecklat en nära samverkan där ideella krafter och goda idéer tas tillvara – på det området är Tranemo kommun bland de bästa i Sverige. Välutbyggda kommunikationer skapar möjligheter för medborgare. Det är enkelt och stimulerande att driva företag i Tranemo kommun där grogrunden finns för ett växande näringsliv.

I Tranemo kommun känner du dig välkommen. Man verkar för en stark känsla av samhörighet. Man skapar mötesplatser som möjliggör inflytande och delaktighet i hela kommunen. Närheten till varandra bygger relationer för framtiden.Aktuella tjänster:

Projektledare

Västra Götaland

Tranemo kommun

Publicerad 2018-04-13
Sista ansökan: 2018-05-31

Fastighetschef

Västra Götaland

Tranemo Kommun

Publicerad 2018-04-13
Sista ansökan: 2018-05-31

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm