Våra tjänster

Fastighetstekniker

AB Industricentralen är ett familjeföretag, startat 1929 av Erik & Frank Hirsch. Industricentralen strävar efter att genom riktigt goda kundrelationer ha långsiktiga och stabila hyresgäster. Vi erbjuder därför en hög standard på den löpande förvaltningen med ständigt närvarande personal i våra fastigheter. I dagsläget äger bolaget fyra fastigheter om ca 37.000 kvm i Stockholm. Läs gärna mer om oss och vår historik på www.industricentralen.se.

Fastighetstekniker

Dina arbetsuppgifter är varierande men de centrala delarna är följande:

Dina främsta arbetsuppgifter är tillsyn och skötsel, förebyggande drift- och underhållsarbete samt felavhjälpande underhåll. Tillsynsrondering inklusive SBA, systematiskt brandskyddsarbete och hyresgästkontakter är naturligt innehåll i din vardag. Du arbetar i vårt fastighetsteam, men kommer att lösa de flesta arbetsuppgifterna på egen hand. Vi använder digitala hjälpmedel i vårt dagliga arbete, t.ex. vårt ärendehanteringssystem DeDu. Dina arbetsuppgifter är varierande och du jobbar mycket självständigt. Till din hjälp finns alltid vår tekniska förvaltare och förvaltningschef som stöttar och kan bistå med att prioritera ditt arbete. Du kommer ha tillgång vår servicebil för att lätt kunna ta dig mellan våra fastigheter.

Din kompetens och person:

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet som fastighets-/drifttekniker. Du har en drifttekniksutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet. Du har stort intresse av fastighetsteknik och vi ser gärna att du har kompetens inom el, ventilation, rör, styr- och reglerteknik och miljö. Du har också god datavana och B-körkort. Förutom din erfarenhet sätter vi stor vikt vid din personlighet och för att lyckas i tjänsten är det centralt att du har ett genuint intresse för service och människor.
Det innebär bl.a. att du trivs med att jobba i en föränderlig miljö som kräver snabb anpassning till nya förutsättningar.

Du har en positiv grundinställning till livet och är kommunikativ, öppen och stabil som person. Naturligtvis kan du ta ansvar, driva ditt eget arbete framåt och gillar att finna lösningar på problem och svar på frågor.

Du utgår från vårt kontor på Strandvägen i Stockholm men är också mycket närvarande i våra andra fastigheter, bland annat vår största fastighet i Vasastan, Blästern 15. Huset är uppfört under perioden 1929 – 1932 som ett modernt “industrihotell”, d.v.s. lokaler för lätt industri. Inspirationen kom från New York och Berlin. Fastigheten är ritad av Ragnar Östberg. Den har idag ett antal av Sveriges ledande konstgallerier, arkitektkontor, media-, kommunikations-, mode- samt IT företag som hyresgäster.

Vad erbjuder vi dig? 

För rätt kandidat kan Industricentralen erbjuda ett utvecklande arbete där ansvar går hand i hand med mandat. Arbetsplatsen präglas entreprenörskap, prestigelöshet, flexibilitet och lagspel samt en stor dos av positiv framtidsanda.

Tjänsten kommer att tillsättas så snart det är möjligt. Urval och intervjuer sker därför löpande.

Vi vill ha din ansökan senast 2019-10-04

Vill du veta mer så maila vår Tekniska Förvaltare Mikael Hammarbäck på mikael@industricentralen.se alt.

Förvaltningschef Börje Palmqvist borje@industricentralen.se


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm