Våra tjänster

Fastighetsskötare

Dina arbetsuppgifter:

Som medarbetare på Sophiahemmet får du arbeta tillsammans med riktigt kunniga kollegor. Den goda och anrika arbetsmiljön präglas av hjälpsamhet och öppenhet. Vi som redan jobbar här trivs verkligen. Vi kommer göra vårt bästa för att du ska få en bra start så att du kan utvecklas som individ och medarbetare tillsammans med verksamheten.

Som fastighetsskötare på Sophiahemmet arbetar du med inre och yttre skötsel av fastigheten. Fastigheten består av 39 000 kvadratmeter fördelat på 16 byggnader med byggår mellan 1889 och 2014. Du ingår i ett team om sex duktiga och intresserade kollegor och arbetar i en många gånger fastighetstekniskt utmanande miljö med stor utvecklingspotential.

I rollen ingår även

 • Att utföra reparationer och löpande underhåll i byggnader och tekniska system
 • Åtgärda och återkoppla felanmälningar hos våra vårdgivare
 • Tillsyn och rondering
 • Hantering av lås- och passagesystem
 • Att föreslå förbättringar och uppdateringar byggnader och tekniska system
 • Medverkan vid myndighetsbesiktningar och kontroller
 • Beredskap (kan komma ingå då du blivit bekant med byggnaderna)
 • Planering av eget arbete

Det här förväntar vi oss av dig?

 • Du är utbildad fastighetsskötare eller har en likvärdig bred kompetensprofil från fastighetsbranschen
 • Du har arbetat med likande uppgifter under minst ett år
 • Du har kännedom om el, vatten, styr & regler, värme/kyla, ventilation och andra system som kan hänföras till fastigheten
 • Du kan läsa ritningar, drift- och underhållsinstruktioner
 • Du har kännedom om lagar och regler gällande fastighetsägarens ansvar
 • Du har körkort och erfarenhet av Office-paketet.

Som person är du nyfiken, lyhörd och lösningsorienterad. Du arbetar noggrant och metodiskt och har dessutom god planeringsförmåga. Andra beskriver dig ofta som effektiv och flexibel. Då vår avdelning är en central stödfunktion för sjukhuset förstår du också att det ställs höga krav på god social förmåga, integritet och serviceanda. Andra egenskaper som vi tycker är viktiga, inte minst för att vi som team ska fortsätta utvecklas, är en positiv grundattityd, samarbetsvilja och uthållighet. Dessutom är det naturligtvis centralt att du delar Sophiahemmets värderingar professionalism, engagemang, tillgänglighet och tradition

Varför Sophiahemmet?

Sophiahemmet är en arbetsplats som står för hög professionalism och integritet. Vi verkar i en anrik och samtidigt prestigelös miljö. Här finns vård, utbildning och forskning på hög nivå som vi levererar en förstklassig fastighetsförvaltning till. Våra fastigheter är unika, varierande och har stor utvecklingspotential. Hos oss får du möjligheter att utveckla din kompetens. Vi erbjuder dig ett ansvarsfyllt arbete kopplat till förtroende och mandat. Vi ser långsiktigt på vårt fastighetsarbete och bygger inte bara för idag utan även för nästkommande generationer.

Din ansökan

Vi eftersträvar mångfald på vår arbetsplats och ser därför gärna såväl kvinnliga som manliga sökanden. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuarbete sker löpande. Sista ansökningsdag är den 3 februari, 2018.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.

Inför rekryteringsarbetet har Sophiahemmet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Johan Lundgren på telefon
070-274 16 03.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm