Våra tjänster

Fastighetsskötare

HSB är en medlemsorganisation och Sveriges största bostadskooperation. Sedan starten 1923 har vi byggt och förvaltat bostäder och bidragit till många innovativa lösningar för det moderna boendet. Idag är vi ett 30-tal regionföreningar runt om i landet varav HSB Norra Stor-Stockholm är en av tre i Stockholmsområdet.

HSB Norra Stor-Stockholm förvaltar ett hundratal bostadsrättsföreningar och fastigheter med cirka 18 000 lägenheter i Järfälla, Sollentuna, Upplands Väsby, Upplands Bro och Sigtuna/Märsta. Vi är norra Stockholms största bostadsföretag och en av regionens ledande bostadsbyggare med cirka 500 nya bostäder på gång de närmaste åren. HSB Norra Stor-Stockholm har drygt 110 anställda med kontor i Jakobsberg och Märsta.


Vi söker dig som vill jobba som fastighetsskötare/tekniker i en organisation med ett av Sveriges starkaste varumärken. Vi erbjuder ett omväxlande och ansvarsfullt jobb där du arbetar självständigt och ansvarar för en egen förening i Viksjö som ligger i Järfälla kommun.
Du levererar med kvalitet, och inspirerar din omgivning med din positiva och öppna inställning, med fokus på nöjda kunder. Tycker du fastighetsteknik låter spännande finns stora utvecklingsmöjligheter till nästa roll inom HSB som fastighetstekniker.


Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår att utföra planerat underhåll enligt avtal samt felavhjälpande åtgärder inkluderat enklare reparationer i lägenheterna. Det handlar om fastighetsronderingar i tekniska utrymmen, gemensamma utrymmen samt utvändig mark. Du säkerställer avtalsuppfyllnad kontinuerligt hos våra kunder, deltar på driftmöten med kunden och ansvarar för materialinköp. Vi arbetar med digitala arbetsorder där du rapporterar på daglig basis.


Kvalifikationer
Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet som fastighetsskötare, fastighetstekniker eller motsvarande
  • Tycker teknik är intressant och vill utveckla dina teknikkompetenser
  • Har mycket god social kompetens och en hög känsla för service med kundens bästa i fokus
  • Är självständig, målmedveten och drivs av att skapa mervärde för kund och kollegor.
  • Drivs av att göra ett bra jobb, är ansvarstagande och har förmåga att prioritera
  • Är idérik och vill vara med och utveckla kunden samt dig själv
  • Har god datavana
  • Behärskar god svenska i tal och skrift
  • Innehar B-körkort


Vi erbjuder
Hos HSB är du en del av ett företag med bred kompetens där du både har goda förutsättningar till personlig utveckling såväl som tillgång till stöd inom olika specialistområden.

Våra värderingar sammanfattas i Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan, vilket vi sammanfattar till förkortningen ETHOS. Tillsammans bidrar våra värderingar till stolthet över yrkesidentiteten och över HSB Norra Stor-Stockholm som organisation men framförallt ska det visas i handling och förhållningssätt. Vi upplever glädje, tillit och respekt på arbetsplatsen och denna känsla ska omfatta även medlemmar och kunder. I våra kontakter med kunder och blivande kunder ska vi förmedla en positiv inställning och ta hand om varje uppgift med engagemang och professionalism – de ska känna sig välkomna, sedda och lyssnade på.

Som anställd på HSB Norra Stor-Stockholm har du möjlighet att vara HSB-ledamot i en bostadsrättsförenings styrelse.

Vi ser gärna kvinnliga sökande då vi eftersträvar en jämställd arbetsplats. Vi arbetar med löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan redan idag.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm