Våra tjänster

Fastighetsskötare

Vill du arbeta som fastighetsskötare på en välskött bostadsrättsförening som har höga ambitioner? Då skall du direkt söka denna tjänst!

HSB Brf. Kraften i Lomma med 192 lägenheter och 10 000 kvm tomt söker fastighetsskötare. Föreningen vill utöka sin personalstyrka med ytterligare 1 heltidstjänst. Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete med höga krav på självdisciplin. Du arbetar tillsammans med fastighetsteknikern som är huvudansvarig för arbetsfördelningen

OM TJÄNSTEN
Tillsammans med fastighetsteknikern är du HSB Brf. Kraftens ambassadör utåt och du är kontaktperson till medlemmar och samarbetspartners i de allra flesta frågor som rör bostadsområdet. Som fastighetsskötare hos oss är du en mångsysslare som har koll på det mesta. Du ansvarar för skötsel, tillsyn och underhåll av föreningens grönområden och fastigheter enligt gällande lagar och förordningar. Du tillser att fastigheterna ger ett gott första intryck och bidrar till att en god upplevelse för våra medlemmar och besökande.

Som fastighetsskötare hos oss har du dagligen kontakt med våra medlemmar vilket förutsätter att du trivs i en roll innebärande många kontaktytor och där du varje dag strävar efter att ge bästa möjliga service. Medlemmarna erbjuds möjlighet till hyra personalen som ”Handy-man” för avgränsande arbetsuppgifter.
Andra förekommande arbetsuppgifter:

  • Delta i medlemsmöten
  • Administration av nyckel- och passersystem
  • Hantera entreprenörers tillträde till fastigheterna
  • Utföra brandsyn
  • Medverka vid myndighetsbesiktningar
  • Se till att förbrukningsvaror i fastigheterna uppdateras och byts tex lampor etc.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med utbildning inom fastighetsskötsel eller motsvarande. Du ska ha minst 3 års erfarenhet av trädgårdsskötsel och fastighetsskötsel.
Då du kommer att kommunicera på svenska i ditt arbete ser vi gärna att du behärskar god svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav för den här tjänsten.

Du har god allmänkunskap inom fastighetsteknik och kan felsöka och utföra enklare reparationer. Du har övergripande kunskap inom installationsområdet och antagligen erfarenhet av att arbeta med styr- och övervakningssystem, värmesystem och dylikt.
Datorvana är ett krav eftersom tjänsten kräver kunskap om datoriserade fastighet-övervaknings- och bokningssystem.

Personliga egenskaper
Du kan visa på god samarbetsförmåga och är en lagspelare som tar dig an de uppgifter som finns och tvekar aldrig att hjälpa till.
För att trivas med uppdraget och för att lyckas hos oss krävs att du är serviceinriktad, besitter social kompetens och förmåga att kunna hantera och möta olika människotyper. Du är trygg med att ta egna initiativ.
Du är mycket ansvarstagande, noggrann och kvalitets- och tidsmedveten.
För att trivas hos oss bör du vara engagerad och nyfiken.
En lösningsorienterad inställning med fokus på nöjda medlemmar är viktigt.
Arbetet kräver flexibilitet tidsmässigt och till en mindre del ojämna arbetstider.
Eftersom tjänsten innebär frihet under ansvar är du självgående, planerar din tid på ett strukturerat sätt och är flexibel när så behövs.

HSB BRF KRAFTEN ERBJUDER DIG
Kraften har ett ”företagsklimat” som genomsyras av en öppen kultur där det alltid är snabbt till beslut. I allt vi gör följer vi lagar och förordningar. Vi är jämställda på alla nivåer i föreningen och mångfald bidrar på ett positivt sätt till föreningens utveckling.

ANSÖKAN
Om du tycker att tjänsten som fastighetsskötare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan och CV snarast dock senast 2019-10-25. till ordforande.kraften@live.se bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.
Urval och intervjuer kommer att ske med start under den första halvan i november.

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetstekniker Peter Jönsson 0730 – 603 411 eller
ordförande Marianne Falck 0763 – 21 53 01.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm