Våra tjänster

Fastighetsskötare

Hej Fastighetsskötare!

På Fastighetsägarna Service tycker vi om att jobba mot tydliga mål och hitta nya vägar för att nå nya höjder. Vi tror på kraften och kreativiteten hos våra medarbetare. Hos oss finns alla förutsättningar för att prestera, trivas och växa. Tillsammans under ett tak förenklar och skapar vi framtidens fastighetsägande. Hos oss når du nya höjder.

Vi söker en superkollega som vill bli vår fastighetsskötare / fastighetstekniker och ansvara för att leverera fastighetsskötsel i våra kunders fastigheter i Stockholm. Vi söker dig som vill jobba i ett företag med stort framtidsfokus där vi tillsammans arbetar för att förenkla och skapa framtidens fastighetsägande. Det finns en stor potential att utveckla rollen som fastighetsskötare / fastighetstekniker och som vår nya kollega är du en viktig del i att vi lyckas och når dit vi vill.

Om rollen

Som vår nya fastighetsskötare / fastighetstekniker blir du kollega med oss, Robin och många fler och tillsammans jobbar vi alla för att det ska fortsätta att gå så bra som det gör för Fastighetsägarna Service. Ditt fokus som fastighetsskötare / fastighetstekniker kommer att vara att leverera fastighetsskötsel till våra kunder som främst är bostadsrättsföreningar och privata hyresvärdar. I rollen kommer du att ha arbetsuppgifter som till exempel rondering och felavhjälpande underhåll och du kommer att hantera dina ärenden direkt i telefon från vår felanmälan. Här jobbar vi för att göra saker enklare och smartare och du kommer att avrapportera utfört arbete digitalt i vårt ärendehanteringssystem där du också kontrollerar och godkänner fakturor. Som fastighetsskötare / fastighetstekniker förfogar du även över en servicebil och ansvarar för att den är i gott skick.

Att arbeta på Fastighetsägarna Service innebär en möjlighet för dig att ha ett varierat och självständigt arbete med många kontaktytor i ett kollegialt och kompetent gäng. Här jobbar vi tillsammans, utan gränser, för att utveckla våra kunder och bibehålla långa relationer. På Fastighetsägarna Service är vi vår styrka.

Vem är du?

Vi söker dig som vill vara med på vår tillväxtresa och som trivs i en roll som innebär att du är vårt ansikten utåt och hanterar kontakter med beställare, boende och entreprenörer på ett affärsmässigt och professionellt sätt. Hos oss arbetar du i en företagskultur som innebär samarbete över gränser och vi vill att du brinner för service och att du har en naturlig drivkraft att göra våra kunder nöja inom ramen för våra åtaganden. Du är av naturen social, självständig och flexibel problemlösare som har nära till skratt. Du har inga problem att uttrycka dig i tal och skrift (på svenska) till många olika målgrupper.

Att vara fastighetsskötare/fastighetstekniker är komplext och varierande – att snabbt bilda dig en affärsmässig förståelse för vår verksamhet är därför en förutsättning för att lyckas i rollen. Vi är och ska vara kollegor som tar initiativ och ligger steget före och för att trivas i rollen är det viktigt att du vill göra skillnad tillsammans med oss och resten av företaget. På Fastighetsägarna Service präglas vi av att vi vill och kan ännu mer – tillsammans.

Kvalifikationer:

För att axla rollen som fastighetsskötare / fastighetstekniker vill vi att du har minst 1-2 års dokumenterad erfarenhet av fastighetsskötsel från hyresrätter och/eller bostadsrätter eller annan liknande teknisk erfarenhet. Du har en god förmåga gällande felsökning och reparationer av vanligen förekommande fel i fastigheter. Det är meriterande om du har erfarenhet av Systematiskt brandskyddsarbete, fallskydds- och/eller liftutbildning samt utbildning i heta arbeten. B-körkort är ett krav.

Jobba hos oss!

Vi på Fastighetsägarna Service är experter på fastighetsförvaltning och vår passion är att förenkla och skapa framtidens fastighetsägande. Med 150 år i branschen vet vi vad som ska göras, och framför allt hur det ska göras på bästa sätt. Hos oss jobbar vi med hela förvaltningen, som juridisk konsultation, ekonomisk och teknisk förvaltning samt försäljning av fastighetsprodukter. Vi omsätter i dagsläget ca 230 miljoner kronor per år och är 160 medarbetare.

Vi sitter alla samlade på Alströmergatan 14 på Kungsholmen och det är viktigt för oss att våra medarbetare mår bra –  varje vecka finns ledarledda träningspass i våra egna lokaler och vi har fullt utrustat och nyrenoverat gym. Ni har dessutom fri tillgång till Fastighetsägarnas utbildningar.

Tjänsten som fastighetsskötare / fastighetstekniker är tillsvidareanställningar med provtjänstgöring de första sex månaderna. Tillträde enligt överenskommelse.

Läs mer om oss här: www.fastighetsagarna.se/tjanster

Vill du veta mer om hur det är att jobba som Fastighetsskötare? Läs artikeln med Sandra Löfving som är Fastighetsskötare hos oss.

Kontakter
Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Självklart kan du maila eller slå någon av oss en signal om du har några frågor eller funderingar. Du når oss på john.bonds@fastighetsagarna.se, telefon: 070 625 55 34 eller ninos.orahim@fastighetsagarna.se , telefon:  0704159421

Bästa hälsningar

John Bonds och Ninos Orahim

Gruppchefer Fastighetsskötsel – Fastighetsägarna Service


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm