Våra tjänster

Fastighetskonsulter

Vi söker fastighetskonsulter för framtida uppdrag i Stockholm.
Har du lång erfarenhet inom fastighetsbranschen? Har du alltid velat jobba som konsult? Toppen – då har du hittat helt rätt! Vi på Devotum söker både dig som vill jobba som egen företagare eller jobba mot timlön.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter bestämds efter dina erfarenheter och kompetens. Vi på Devotum tar hänsyn till att matcha dig mot våra många utmanande uppdrag och se till att du hamnar i en roll där du trivs bäst!

Vi erbjuder

Spännande uppdrag inom såväl privat som offentlig sektor som både ger dig meningsfulla och roliga arbetsuppgifter och värdefulla affärsrelationer och referenser. Att jobba i ett rikstäckande tillväxtbolag – och ett av de ledande fastighetsbemanningsbolagen i Sverige – skall ge mervärde.

Din profil

Utbildning inom och/eller erfarenhet av fastighetsförvaltning, fastighetsekonomi, projekt, uthyrning hyresjuridik, administration och liknande tjänster/arbetsuppgifter är givetvis ett måste och vi ser gärna att du åtminstone har några års arbetslivserfarenhet.

Som person är du strukturerad, flexibel, affärsmässig och har ett helhetsperspektiv och ett kundorienterat arbetssätt. Du har ett eget driv och är resultatorienterad och är också prestigelös och bra på att samarbeta.

Övrig information

Vänligen kontakta Corazon Wiksell på 0705–86 93 11 och Angela Kassab på 070-710 82 00 eller mejla skicka gärna ett mejl till oss på info@devotum.se

Välkommen att söka till Devotum!


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm