Våra tjänster

Fastighetsförvaltare Uddevalla

Svenska kyrkans fastigheter utgör en del av vårt svenska kulturarv. I vårt uppdrag ingår bland annat att stödja pastorat/församlingar i att förvalta kulturarvet inom Svenska kyrkan. Vi söker nu en fastighetsingenjör som vill ta sig an Svenska kyrkans spännande fastighetsbestånd i samarbete med fastighetsansvariga och annan personal ute i församlingar och pastorat och stötta vår organisation till en aktiv förvaltning.

Nu söker vi en kundansvarig fastighetsförvaltare som kommer att arbeta med uppdrag och avtal inom fastighetsstödet gentemot församlingar och pastorat, upprätta långsiktiga underhållsplaner av fastighetsbeståndet, vara beställarstöd och ha funktion som byggherreombud för underhållsprojekt och investeringsprojekt hantera myndighetsansökningar.

För att kunna axla rollen som fastighetsförvaltare hos oss på ett bra sätt tror vi att du:

  • Har eftergymnasial utbildning inom byggteknik eller motsvarande erfarenhet
  • Har flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning, gärna med inriktning mot kulturbyggnader
  • Är en van projektledare med erfarenhet av byggprojekt
  • Är en van användare av fastighetssystem
  • Har god planeringsförmåga och initiativförmåga och arbetar självständigt
  • Har gott kundbemötande och är serviceinriktad
  • Bidrar till att du själv och verksamheten utvecklas
  • Behärskar det svenska språket väl både i tal och skrift
  • Är eller kan bli medlem i Svenska kyrkan och har körkort för bil

Som fastighetsingenjör i Göteborgs stift kommer du att ha stor möjlighet att påverka din arbetsdag och planera din tid med många spännande möten och personliga kontakter. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete och stimulerande arbetsgemenskap med tjänsteställe centralt i Uddevalla. Du kommer att arbeta rådgivande främst mot församlingar och pastorat i stiftets norra del.

Detta är de formella kraven, men för oss är det minst lika viktigt att vi möts på ett personligt plan. För att trivas hos oss behöver du vara nyfiken och självständig. Du ska kunna fatta egna beslut och driver dina projekt framåt samtidigt som du tar hänsyn till människorna omkring dig.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

Information om tjänsten
Sista ansökningsdag
2018-01-21
Tillträde
2018-04-01
Arbetsplats/placeringsort
Uddevalla

Göteborgs stift omfattar geografiskt Bohuslän, Halland och västra delen av Västergötland och vi har kanslilokaler centralt i Göteborg och Uddevalla. Stiftets uppgift är att främja och ha tillsyn över församlingsliv och förvaltning i församlingar och pastorat. Göteborgs stiftskansli är ett kompetenscentrum som ska inspirera och stödja församlingarna i att förverkliga deras uppdrag. En rik mångfald av människor och verksamhet ryms inom Svenska kyrkan och vår grundsyn är att alla människor har lika värde inför Gud.

Vi arbetar med årsarbetstid och en stor frihet under ansvar. Vi erbjuder nyrenoverade centrala arbetsplatser och personalförmåner som friskvårdsbidrag och friskvårdstimme på arbetstid, bidrag för busskort samt trevliga kollegor.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm