Våra tjänster

Fastighetsförvaltare/ Lokalstrateg

Arbetsbeskrivning

Du kommer att som fastighetsförvaltare/lokalstrateg arbeta inom BR-fastigheter och Vellinge kommunlokal AB. Fastighetsbestånden innefattar främst skolor, förskolor, äldreboenden och trygghetsboenden men även bibliotek, brandstationer, konsthallar, kontor m.m. Totalt äger BR-fastigheter och Vellinge kommunlokal AB fastigheter om ca 210.000 m2. Du kommer tillhöra fastighetsorganisationen som består av projektledare, fastighetsförvaltare/lokalstrateg samt fastighetschef/VD. BR-fastigheter och Vellinge kommunlokal AB har lagt ut flertalet funktioner på entreprenad såsom fastighetsförvaltning, fastighetsskötsel, markskötsel samt ekonomifunktioner. Som fastighetsförvaltare/lokalstrateg kommer du att få axla en mycket bred och utvecklande roll med stort ansvar för ett flertal intressanta frågor. I rollen som fastighetsförvaltare ansvarar du för externa entreprenörers arbete gällande t.ex. förvaltningsärenden, kontraktsfrågor, utveckling och uppföljning. Du kommer att arbeta i nära samarbete med förvaltningsentreprenörens organisation som består av sju tjänstemän (förvaltare, projektledare mm) och tio fastighetstekniker. Som förvaltare ansvarar du även för FM-tjänster och för upphandling av dessa tillsammans med externa konsulter. I mån av tid och intresse kommer du även att leda utvecklingsprojekt, fastighetsprojekt samt mindre ombyggnationer m.m. Som lokalstrateg kommer du även att ha det övergripande ansvaret för lokalförsörjningsfrågor och för den strategiska lokalplaneringen så att kommunens verksamheter erbjuds ändamålsenliga och kostnadseffektiva lokaler. I ditt uppdrag har du ansvar för bevakning av lokalbestånd, behov, nyttjande och avveckling av lokaler på såväl kort som lång sikt. Som lokalstrateg är du verksamhetens ombud gentemot interna och externa hyresvärdar och har ansvar för framtagande av beslutsunderlag inför politiska beslut gällande lokal- och fastighetsfrågor. Som lokalstrateg tar du också fram kommunens lokalresursplan som beskriver kommande behov av lokaler och planerad lokalförsörjning.

Kvalifikationer

Som person är du drivande och engagerad, har ett strukturerat arbetssätt och är van vid att arbeta självständigt. Eftersom rollen innefattar många kontakter är det avgörande att du är lyhörd, relationsskapande och kommunikativ. Vi ser gärna att du har relevant eftergymnasial utbildning alternativt flerårig erfarenhet från fastighetsförvaltning. Det är fördelaktigt om du har några års erfarenhet av att arbeta med fastigheter. Det är nödvändigt att du har B-körkort. Tjänsten kräver att du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2019-01-20
Referensnummer: A839280

Antal tjänster
1

Krav på yrkeserfarenhet
Erfarenhet krävs

Övrigt

Urval kommer ske löpande. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Peter Hertzberg, Fastighetschef/VD
Telefon: 040-425377


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm