Våra tjänster

Fastighetsförvaltare

Till enheten för Intern förvaltning i Lund

Gör skillnad. Varje dag.

Inom Regionfastigheter ansvarar division Förvaltning för förvaltningen av Region Skånes fastighetsbestånd. I uppdraget ligger också att företräda Region Skåne och Regionfastigheter som hyresvärd gentemot externa hyresgäster. Enheten Intern förvaltning förvaltar det egenägda fastighetsbeståndet, svarar för lokalförsörjning, uthyrning av lokaler och är kundens kontakt i fastighetsfrågor.

Division Förvaltning har ett uttalat kundansvar inom Regionfastigheter och enheten Intern förvaltning tillsammans med enheten Extern förvaltning har en nyckelroll i detta som kundens huvudkontakt och ingång i Regionfastigheter.

Arbetsuppgifter

Vill du ha ett roligt, varierande och utmanade arbete med mycket kundkontakter? Då kan du vara den vi söker!

I rollen som fastighetsförvaltare kommer du att förvalta och utveckla fastighetsbeståndet inom Lunds sjukhusområde. Detta innebär att du har ett ekonomiskt och juridiskt ansvar. Därutöver håller du i kundmöten och ser till att fastighetens ekonomi följs och utvecklas enligt mål och planer. I tjänsten ingår även kontraktsfrågor, ekonomi och projektbeställningar. Du arbetar också i team tillsammans med teknikförvaltare och projektledare.

Det förekommer en del resor i tjänsten, främst inom Skåne

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskole- eller universitetsutbildning med ekonomisk, teknisk eller juridisk inriktning alternativt motsvarande utbildning. Vidare har du flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning och arbete där du har haft personliga kundkontakter. För tjänsten krävs också att du har erfarenhet av att arbeta i fastighetsdatasystem och ekonomisystem samt att du behärskar Officepaketet.

Det är meriterande med utbildning inom fastighetssegmentet och erfarenhet från en politiskt styrd organisation.

För att lyckas i rollen är du trygg, serviceinriktad och förändringsbenägen. Du är även nyfiken och har lätt för att samarbeta med andra. Därtill är du kommunikativ, vilket innebär att du har förmåga att uttrycka dig klart och tydligt och förmedla budskap både i tal och skrift.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

STATUS FÖR TJÄNSTEN
Ref nr:
A744793

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Kommun
Lund
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering.

KONTAKTPERSON

Patrik Rosén, Enhetschef
Telefon
0768-871 695

Sandra Olin, Rekryterare (för frågor om rekryteringsprocessen)
Telefon
0768-890 795

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Bertil Dersén, Jusek
Telefon
040-675 30 08

Leo Hafstad, Sveriges ingenjörer
Telefon
046-17 78 91

Richard Jerneborg, Vision
Telefon
0768-89 01 09


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm