Våra tjänster

Fastighetsförvaltare

Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom ägande, förvaltning och utveckling av samhällsfastigheter. Totalt ett hundratal fastigheter med en area av ca 620 000 kvm till ett sammanlagt marknadsvärde om cirka 12 miljarder kronor. I våra fastigheter bedrivs samhällsservice inom områden som äldreboende, rättsväsende, vård och skola. Det är företrädesvis stat, kommun och region som är hyresgäster och utförare. Staten, kommuner, regioner och privata utförare av samhällsservice står för 95% av hyresintäkterna. 5% av hyresintäkterna kommer från ej skattefinansierade privata företag.

För mer information besök www.stenvalvet.se

Vi växer i Jönköping söker därför en
Fastighetsförvaltare
med stort kundfokus och tekniska kunskaper

Vi söker en fastighetsförvaltare som brinner för uppgiften att skapa och bygga långsiktiga kundrelationer med våra hyresgäster och som dessutom gärna coachar och delar med dig av dina erfarenheter till kollegorna. Vi erbjuder dig ett arbete i en prestigelös och målinriktad företagskultur som uppmuntrar engagemang och delaktighet, där du har ett nära samarbete med kollegor runt om i landet. Denna tjänsten är placerad på vårt lokalkontor i centrala Jönköping.

Som Fastighetsförvaltare på Stenvalvet är du helhetsansvarig för fastigheterna och hyresgästerna i ditt förvaltningsområde och har uppdraget att arbeta aktivt med både kostnader och intäkter för att åstadkomma en långsiktigt god lönsamhet.

Du kommer att ha ett stort kundfokus och tillbringa mycket tid tillsamman med både befintliga och tänkbara hyresgäster.

Vi köper drift, skötsel och andra serviceentreprenader lokalt så du kommer regelbundet att agera beställare och ha avstämningsmöten med dessa entreprenörer.

I ditt arbete ingår även planerat underhåll och lokalanpassningar, där du då handlar upp byggentreprenader och följer upp byggnationerna fram till besiktning.

Du ansvarar för ett förvaltningsområde som omfattar 135 000 kvm i 21 fastigheter. Fastigheterna är belägna i Jönköping, Växjö, Skövde, Mariestad, Vänersborg, Uddevalla och Trollhättan. Till din hjälp finns en biträdande förvaltare på heltid och en förvaltningsassistent på halvtid. I din roll ingår även att vara coach/mentor åt den biträdande förvaltaren.

Du rapporterar till Regionchef Syd, som är placerad i Kalmar.

Övriga uppgifter du kommer att arbeta med följande:

  • Du kommer arbeta nära kunden, med löpande kundvård och kundmöten.
  • Säkerställa att fastigheterna är fullt uthyrda till marknadsmässiga villkor.
  • Ta fram offerter till kunder samt förhandla fram hyresavtal.
  • Arbeta med och ta fram underhållsplaner och affärsplaner.
  • Löpande följa upp och analysera fastighetsekonomin samt göra intäkts- och kostnadsprognoser tillsammans med regionchefen.
  • Tillse att myndighetskrav för fastighetsägare uppfylls och att lagar/förordningar efterlevs.
  • Medverka i förvaltningsenhetens utvecklingsarbete samt mål- och verksamhetsplanering.

Du har en teknisk/fastighetsinriktad utbildning på högskolenivå eller motsvarande. Du har ca 5-7 års erfarenhet inom fastighetsförvaltning och goda kunskaper inom ekonomi, budget och prognosarbete.

För att kunna göra ett bra arbete i denna rollen så tror vi att du har ett stort affärssinne och drivs av att skapa intäkter. Du tycker om att arbeta med människor och har mycket god känsla för service. Du har ett stort tekniskt intresse och är nyfiken på att lära dig mer.

B-körkort är ett krav då resandet är en naturlig del av tjänsten.

Känns detta som din nästa utmaning i arbetslivet?

För mer information kontakta Anders Roos, 070-532 08 18, eller Ida Brage, 070-538 25 85 på INTEND.

Du söker tjänsten genom www.intendab.com snarast då urval sker löpande.

Vi undanber oss samtal från annons- och CV säljare!


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm