Våra tjänster

Fastighetsförvaltare

Västfastigheter, Område Kund och Fastighet

Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen.
Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal.

Om tjänsten

Är du intresserad av att vara med och leda fastighetsutvecklingen för att skapa framtidens sjukvård för invånarna i Västra Götaland? Område Kund och Fastighet ansvarar för kundrelationen, fastigheterna och dess utveckling utifrån ett kund- och ägarperspektiv samt regionens behov av extern inhyrning. Vi söker nu flera fastighetsförvaltare med placering i Göteborg eller Uddevalla.

Uppskattar du att arbeta i nära samarbete med din kund? Hos oss får du arbeta med hela fastighetutvecklingsspektret, från långsiktiga visionära utvecklingsplaner till samordning av löpande projekt och kundanpassningar.

Vi är ett tight team av professionella fastighetsförvaltare med höga ambitioner som tillsammans skapat en avslappnad atmosfär. Med hjälp av andra kollegor inom projektledning, teknisk förvaltning och drift- och service arbetar vi för kundens behov utifrån givna ekonomiska krav och tekniska ramar.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters vision ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer”. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa.

I slutet av våren 2019 flyttar vi till nya Regionens hus vid centralstationen i Göteborg.

Kvalifikationer

Du har högskole- eller civilingenjörsutbildning inom samhällsbyggnad, bygg, arkitektur eller högskolexamen inom fastighetsekonomi. Alternativt annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig.

Du har flera års erfarenhet från bygg- och/eller fastighetsbranschen med kunskap kring projektledning och hur bygg- och fastighetsutvecklingsprocesser ser ut med dess olika skeden. Det är meriterande om du har haft ledade uppdrag i din tidigare roll.

B-körkort krävs.

Önskvärda egenskaper

Du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga samt är strukturerad. Det är också viktigt att du är lyhörd och kundorienterad samt har ett stort engagemang i dina arbetsuppgifter. Du har förståelse för olika kunders behov och kan vara med i konkretiserande och ifrågasättande av behov i tidiga förändringsskeden avseende lokaler. Du är van vid och trivs med att ha en ledande roll i olika skeden av projekt och kan driva processen framåt. Du måste tycka om ett varierat arbete och kunna växla mellan operativa och strategiska frågor. Du har lätt för att formulera dig i såväl tal som skrift.

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system – kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg/Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/763

Kontakt

Fredrik Sundaeus, Fastighetschef SU/Botaniska, 0720-44 22 16
Roger Olausson, Fastighetschef Väst, 0730-69 92 59

Facklig företrädare
Daniel Hansson, Vision, 070-780 57 59
Therese Tullock, SACO, 0703-78 77 82
Publicerat 2019-02-08
Sista ansökningsdag 2019-03-03


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm