Våra tjänster

Fastighetsförvaltare

Tornberget är ett av Haninge kommun helägt fastighetsförvaltningsbolag med huvuduppdrag att äga och förvalta kommunala verksamhetsfastigheter såsom skolor, förskolor, fritidsgårdar, bibliotek samt äldre- och omsorgslokaler. Totalt äger vi ca 300 000 m². Antalet medarbetare är ca 95 st.

Vårt kontor ligger centralt i Haninge med närhet till allmänna kommunikationer, butiker och restauranger. Runt knuten finns natursköna Rudans friluftsområde.

Till förvaltningsenheten på vår fastighetsavdelning söker vi nu en

Fastighetsförvaltare

Tjänsten och din kompetens

Arbetet innebär fastighetsförvaltning inom ett geografiskt område/distrikt med ansvar för kund, underhåll, investeringar och viss uthyrning i ett nära samarbete med en biträdande fastighetsförvaltare på samma distrikt. Hyresgästkontakter är en viktig del av arbetet. En del ekonomiskt arbete förekommer också i form av uppföljning av prognos och budget.

Lämplig utbildning för dig som söker tjänsten är högskoleingenjör med inriktning bygg och/eller arbetslivserfarenhet inom fastighetsförvaltning och/eller byggprojektledning. Att tidigare ha arbetat inom offentlig förvaltning är en merit.

God samarbets- och initiativförmåga, självständighet, en hög servicekänsla och ett strukturerat arbetssätt är förutsättningar för att lyckas i denna tjänst. Du behöver vara en van IT-användare och du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Arbetet innebär många kontaktytor, så det är viktigt att du har en väl utvecklad servicekänsla och en förmåga att skapa bra relationer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du ska ha körkort och tillgång till egen bil.

Tornberget erbjuder ett gott arbetsklimat som bygger på en tydlig värdegrund

Vår vision är att skapa ”rum där människor trivs, utvecklas och mår bra”, både för våra hyresgäster och inom Tornberget. Visionen och vår värdegrund anger vad vi står för och hur vi vill arbeta. För oss är det viktigt att nya medarbetare har värderingar som rimmar väl med värdegrunden.

Inom Tornberget uppmuntrar vi våra medarbetare att utvecklas genom variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Vi erbjuder förmånliga friskvårdsmöjligheter, företagshälsovård med regelbundna hälsokontroller och flextid.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av Robin Lindberg, chef förvaltningsenheten, telefonnummer: 08–606 90 00 (växel).
Urvalet av ansökningar sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan märkt med diarienummer 305_2019 så snart som möjligt och senast den 30 juni 2019 till registrator@tornberget.se

Vi undanber oss, vänligt men bestämt, samtliga annonsförsäljare.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm