Våra tjänster

Fastighetsförvaltare

Till vårt skandinaviska huvudkontor bredvid Köpenhamns centralstation söker vi en kollega till förvaltning av teknik och installationer i våra svenska och danska butiker.

Med målet att stödja våra butiker optimalt kommer dina arbetsuppgifter huvudsakligen vara att samordna, optimera och administrera drift- och underhållsverksamheten. Du kommer använda våra tekniska och ekonomiska styr- och övervakningssystem och ha daglig kontakt med leverantörer, konsulter, hyresvärdar m.m. Du kommer även assistera i vår operativa verksamhet samt vår teknisk ansvarige, exempelvis vid etablering av nya butiker.


Tjänsten ger möjlighet att:

  • Medverka i Retail Constructions alla faser som internationell och professionell uppdragsgivare, vilket innebär snabba beslut, komplexa byggtekniska lösningar, kreativa beskrivningar och ett högt tempo.
  • Utvecklas i samarbete med erfarna och kompetenta samarbetspartner t.ex. ÅF, Bravida, ISS, IKEA Center, Vasakronan etc.
  • Arbeta brett och självständigt, där du utifrån teorier, erfarenheter och analyser får möjligheten att exekvera och se praktiska resultat.


Som person är du målinriktad och serviceorienterad. Du har lätt för att skapa relationer och du är både analytisk och strukturerad. Du trivs i en självständig roll och motiveras av att lösa problem. Det är essentiellt för den här tjänsten att du har en god förståelse för den svenska kulturen, speciellt inom den svenska byggbranschen.


Det är önskvärt att du har någon typ av utbildning med fastighetsinriktning eller motsvarande erfarenhet med driftteknik, eller kanske tidigare hantverkare med erfarenhet inom teknik som el, värme, kyl eller ventilation.


Förutom svenska ser vi gärna att du har goda kunskaper i engelska. Vi förutsätter att du är en van datoranvändare och hanterar Office paketet obehindrat, framför allt Excel.


Du kommer att bli en del av en internationell organisation där ledningen har ett konstant fokus på god arbetsmiljö och medarbetarnas trivsel. Vi erbjuder ett energigivande samarbete med både svenska och danska kollegor på huvudkontoret, butiksanställda medarbetare i Sverige och Danmark samt tekniska kollegor runt om i Europa, särskilt vår internationella tekniska avdelning i Tyskland.


Om detta låter spännande så skicka in din ansökan och CV till oss redan idag. Urval och intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Har du övriga frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta teknisk ansvarig Andreas Frey-Wulff på telefonnummer: +4551195170.


DEICHMANN-koncernen är marknadsledande i Europa och grundades i Essen 1913 av Heinrich Deichmann. Det är idag en familjedriven verksamhet med tredje generationen vid rodret. Deichmann är en modern verksamhet som med visionen ”Verksamheten ska tjäna människan” lägger stor vikt vid medarbetarnas trivsel, fokus på bra arbetsvillkor för såväl våra medarbetare som samarbetspartners, och inte minst på att ge kunderna trendiga kvalitetsskor till bra priser. Detta uppnås genom direkta globala inköp, teamwork och en människoorienterad verksamhetskultur. Sedan 2003 är Deichmann Sko representerat i Danmark och sedan 2007 även i Sverige. Deichmann Sko fortsätter att expandera i Sverige och Danmark de närmaste åren. Vi kan erbjuda dig ett spännande jobb där du har möjlighet att utvecklas både professionellt och personligen. Läs gärna mer om oss på deichmann.com.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm