Våra tjänster

Fastighetsekonom

Wästbygg Gruppen utvecklar fastigheter inom våra tre affärsområden, Bostad, Kommersiellt och Logistik. Wästbygg Projektutveckling utvecklar framtidens miljöer för människor att bo och verka i och ansvarar själva för hela kedjan från idé och markförvärv till en färdig byggnad. Företaget är inne i ett spännande skede där två bolag just blivit ett och där målsättningen under de kommande åren är att stärka både vår organisation samt arbeta vidare med att bredda vår portfölj av utvecklingsprojekt, samarbeten och affärsrelationer.

Wästbyggs organisation präglas av prestigelöshet och stark teamkänsla, vi hjälper varandra när det behövs. Alla arbetar under ett stort mått av eget ansvar, för såväl egna arbetsuppgifter som för inhämtande av information som krävs för att utföra jobbet.

Ditt ansvar

Som fastighetsekonom har du ett bolagsövergripande ansvar för vår investeringsprocess och är direkt underställd VD. Du ansvarar för underlag inför investeringsbeslut, finansiering och försäljning och tillsammans med VD och affärsutvecklingschef utvärderar du projektmöjligheter inför beslut om investering. Du utför marknadsanalyser, ansvarar för arbetet med interna fastighetsvärderingar och kvalitetssäkrar våra projektkalkyler samt bistår och stödjer i övrigt vårt team av affärsutvecklare, projektutvecklare och marknadsansvariga i fastighetsekonomiska frågeställningar. Tillsammans med VD och business controller utför du analyser av vår projektportfölj som underlag för affärsplanering och framtida investerings- och försäljningsstrategier. Du analyserar hur olika projektmöjligheter påverkar vårt resultat på kort och lång sikt och blir på så sätt en viktig del i bolagets utveckling.

Din personlighet

  • Förtroendeingivande
  • Analytisk
  • Självgående
  • Kundorienterad
  • Resultatorienterad

Dina kvalifikationer

  • Erfarenhet av strategisk fastighetsekonomisk analys och fastighetsvärdering
  • Civilingenjör inom Lantmäteri/Samhällsbyggnad eller motsvarande
  • Det är meriterande om du uppnår kraven för generell auktorisation av Samhällsbyggarna

Övrig information

Sista ansökningsdag: 2018-04-30, då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Tillträdesdag: Snarast, enligt överenskommelse.

Wästbygg Gruppen omfattas utav kollektivavtal mellan Sveriges Byggindustrier och Ledarna, Sveriges Ingenjörer och Unionen (Tjänstemannaavtalet) samt med Byggnads (Byggavtalet).


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm