Våra tjänster

Fastighetsekonom

Vi vill stärka upp vårt team med ytterligare en Fastighetsekonom och söker en driven person som tycker om att arbeta med fastigheter och som vill bli vår nya trevliga medarbetare. Vi lägger stor vikt vid att vår personal trivs och kompetenshöjande utbildningar/kurser är ett viktigt moment i vårt kvalitetsarbete. Hos oss värdesätter vi ett nära samarbete med våra kunder med fokus på stort engagemang och lyhördhet.

 

Arbetsuppgifter

Som Fastighetsekonom kommer du att ha en viktig och utvecklande roll. Du kommer tillsammans med en eller flera av våra fastighetsförvaltare att vara ansvarig för några av våra kunders fastighetsbestånd. Nedan följer några av de arbetsuppgifterna som du måste ha erfarenhet av för att klara av tjänsten.

  • Löpande redovisning i K2 och K3
  • Moms och skatteredovisning
  • Deklarationer
  • Avstämningar
  • Årsbokslut
  • Löpande rapportering

Erfarenhet/Meriter/Kvalifikationer

Vi söker en senior person med god kunskap och erfarenhet av momsredovisning och andra skattefrågor för alla typer av bolag samt för privatpersoner. Besitter du fördjupade kunskaper inom K3-redovisning och fastighetsköp- /försäljning är det meriterande. Har du tidigare suttit i någon typ av ledande befattning är det också en merit. Som person är du självgående, professionell och lösningsorienterad. Du är van vid ett helhetsansvar och har erfarenhet av arbete med liknande karaktär. Vidare är du initiativtagande, lojal och har lätt för arbeta i team.

Vi erbjuder ett ansvarsfullt jobb där vi arbetar långsiktigt med relationerna till våra uppdragsgivare. Alla som arbetar hos oss har ett stort engagemang gällande fastighetsförvaltning och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urvalsarbetet med sökande till tjänsten sker löpande, då vi helst söker någon omgående. Skicka in din ansökan till info@akifa.se och märk med ”Fastighetsekonom” i ämnesraden.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm