Våra tjänster

Fastighetschef

Sökord: fastighetschef, fastighetsägare, fastighet, ledningsgrupp, fastighetsteknik

För kunds räkning söker Isaksson Rekrytering & Bemanning en Fastighetschef till ett fastighetsägande bolag.

VI ERBJUDER

Vår kund är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter i Stockholmsområdet. De står just nu inför en spännande utveckling såväl organisatoriskt som på fastighetssidan. Då man ser att balans mellan arbete och privatliv, en god arbetsmiljö och friskvård är viktiga förutsättningar för en god hälsa och glada och engagerade medarbetare så är detta prioriterade områden. Du erbjuds ett omväxlande, flexibelt och givande arbete i ett annorlunda fastighetsbolag med positiv stämning i en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär.

OM TJÄNSTEN

I rollen som Fastighetschef har du det övergripande ansvaret för ett antal organisatoriska enheter, vars chefer rapporterar till dig och du i din tur till VD. Fastighetschefen kommer att vara en viktig resurs i ledningsgruppen och svarar för fastighetsteknisk expertis och strategi.

Utöver ansvar för budget och personal kommer du som Fastighetschef även att ansvara för enheternas verksamhetsutveckling, att det finns processer och rutiner som säkerställer ett smidigt flöde och en hög nivå på enheternas arbete. Du kommer även att vara delaktig i strategiskt viktiga upphandlingar.

KVALIFIKATIONER

För att kunna axla rollen som Fastighetschef behöver du ha erfarenhet av personalansvar. Du är ledaren som pekar ut en tydlig riktning, är beslutsmässig och som skapar förutsättningar för gott samarbete mellan medarbetarna.

Du har Byggteknisk högskoleutbildning, eller KY-utbildning i kombination med längre arbetslivserfarenhet. Du har mycket goda kunskaper inom fastighetsteknik och har erfarenhet av att arbeta med byggtekniska frågor på strategisk nivå. Vi ser också att du har arbetat på beställarsidan.

Arbetet innebär mycket samverkan med externa och interna kontakter, och det är därför viktigt att du har en god förmåga att skapa förtroende samt att bygga och bibehålla goda relationer.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från en organisatorisk förändringsresa samt ledingsgruppsarbete. Det är även en fördel om du har erfarenhet från att arbeta utifrån LOU och erfarenhet från/förståelse för vad det innebär att arbeta inom en politiskt styrd organisation.

ANSÖKAN

Rekryteringen av Fastighetschef sköts av Isaksson Rekrytering & Bemanning och rekryteringsansvarig Josefin Pauli. Kontakt sker via 072-164 55 62 eller josefin.p@isakssonrekrytering.se .

Välkommen med din ansökan redan idag då vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

OBS! På grund av GDPR kan vi inte ta emot ansökningar via mail.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration.

Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm